Heti összefoglaló (147.)

Több fronton is érdekeltek voltak a magyar versenyzők a héten. Az EYOF-on és a Világjátékokon is potyogtak az érmek szép számmal. Ezek mellett sok más érdekességgel találkozhattatok ezen a héten is honlapunkat böngészve. Nézzük, hogy mik voltak ezek! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn Joe Rogan adott motivációs tanácsokat, amire valljuk be a hét elején mindig szükség van.


Kedden a bokszkesztyűk ápolásáról esett szó. A nyár a táborok időszaka, ahol a fokozott izzadság és a szabadtéri edzéket jócskán megviselik a felszerelésünket. Ügyeljünk a higiéniára is!


Szerdán egy beharangozót olvashattatok a Fight Arena 2017 gálához, ahol három szabályrendszerben folynak majd a küzdelmek.


Csütörtökön az alapvető vitaminok listáját néztük át, amit jól jöhetnek az edzések mellett. Nagy Tamás cikke az este a váll körüli izmok megerősítéséről szólt.


Pénteken hírt adtunk róla, hogy az első Beach Grappling versenyt rendezi idén a Global Grappling csapata. A helyszín Hatvan lesz. Kora délután kezdte meg a szereplést a Világjátékokon Szűcs Kristóf, aki súlycsoportjában és abszolút kategóriában is tatamira lépett.


Szombaton arról a csongrádi kick-box edzőtáborról cikkeztünk, ahova a világ 16 országából érkeztek versenyzők, hogy edzőinktől tanuljanak! Este az augusztusi Mayweather vs. McGregor meccsre hangolódva egy felvezető műsor első részét tekinthettétek meg.



Vasárnap már tudtuk, hogy Szűcs Kristóf egy ezüsttel és egy aranyéremmel zárta a Világjátékokon a szereplését. Illetve a UFC félnehézsúlyú trónjára visszaült Jon Jones, aki Daniel Cormiert zúzta gyakorlatilag porrá a ketrecben. Judósaink is remekül szerepeltek a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon. Összesen 36 érmemmel gazdagították Magyarország sikereit! Gratulálunk!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség