Heti összefoglaló (146.)

Forróság vagy vizes Világbajnokság, az élet nem áll meg a honlapunkon. Most sem maradhat el a heti "leltár". Nézzük, hogy miről volt szó az elmúlt 7 napban! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn az idei Atom-kupa magyar vonatkozású eredményeit hoztuk. Fiatal judósaink 10 éremmel zárták a paksi versenyt. Előző szombaton mi is ott voltunk a Magyarország vs. Hollandia gálán, melyről egy részletes beszámolót állítottunk össze.


Kedden Nagy Tamás cikkét olvashattátok, aki a -küzdősportokban is gyakran előforduló- vállizületi problémák megelőzésére mutatott néhány megoldást!


Szerdán egy igen kényes, ám annál aktuálisabb témát boncolgattunk Firas Zahabi segítségével, aki egy korábbi videójában a szteroidok és az MMA kapcsolatáról fejtette ki véleményét. Este Eddie Bravo MMA-ra kihegyezett rubber guard-járól írtunk.


Csütörtökön volt 44 éve, hogy elhunyt az egyik legismertebb harcművész, Bruce Lee. Hazánkban első alkalommal, magyarul Leyrer Richárd munkájának köszönhetően olvashattunk róla könyv formájában. Ezt a művet mutattuk be Nektek.


Pénteken megtudhattuk, hogy miként jutott el egy átlagos vízvezetékszerelő egy 100 millió dolláros mérkőzésig? Erről mesélt Conor McGregor!



Szombaton az évtized mérkőzéséről írtunk, mármint, ami a brazil jiu-jitsu világát illeti. Öt év után végre létrejött a visszavágó Roger Gracie és Marcus Almeida Buchecha közt Rio-ban, július 23-án!


Vasárnap egy másik legendás mérkőzés néztünk meg, immáron a ringből. Minotauro vs. Bob Sapp igazi nehézsúlyú csata volt!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség