Elindult az Olimp Sport Tv

Újabb nagyszerű kezdeményezésről tudunk beszámolni Nektek! Az Olimp Sport Nutrition jóvoltából elindult az Olimp Sport Tv, melyet online, a magazin nevével ellátott Youtube csatornán követhettek.


A szerkesztők ígérete szerint a feliratkozók rendszeresen láthatnak motivációs anyagokat, edzésvideókat, érdekességeket, nagy neveket az MMA, a K1, a Box, és megannyi más küzdősport és harcművészet világából. Ha valaki még nem találta meg a számára ideális sportágat, akkor a sorozat hasznos segítségként szolgálhat a választásban.


index

 Az Olimp TV első adásában megismerkedhetünk Veres László ökölvívó edzővel, menedzserrel, és tanítványaival, például Kulacsik Mirkóval, aki hétszeres Taekwondo magyar bajnok, Kick Box Full Contact világbajnoki bronzérmes, magyar bajnokságban bronz- és ezüstérmes, illetve háromszoros K1 BM bajnok.



Az Olimp Live and Fight termékvonalat kifejezetten a küzdősportot űzők számára fejlesztették ki, használói pedig mindig a versenytársak előtt járnak egy lépéssel, legyen szó a leggyilkosabb edzések végignyomásáról, a motiváció folyamatos fenntartásáról, vagy a teljes regenerációról. Csatlakozz Te is a bajnokokhoz!