WAKF - EFC Küzdősport Fesztivál beszámoló

wakf-efc-zeg


Pár napja, Augusztus 16-án tartották Zalaegerszegen a WAKF - EFC Küzdősport Fesztivált az Extrem Fight Club Küzdősport Centrumban. A nézők A-Pro K-1 Junior férfi, Felnőtt női és férfi, valamint Veterán férfi kategóriákban láthattak egy Országos Bajnokságot.


A versenyen résztvevő egyesületek az alábbiak voltak:

1. Kőbányai Sport Klub Budapest
2. Diadal SE Budapest
3. MMA Klub Szolnok
4. Halászteleki Thaibox Klub
5. Re-Gym Budapest
6. Balogh Team Kempo Klub Budapest
7. Érdi Thaibox SE
8. Fighting Force SE Pápa
9. Predátor SE Budapest
10. Bad Boys Team Budapest
11. Váci Boksz és Kickbox SE
12. Fightingsport-Hungary Kick és Thai-Box SE

A versenyen 70 fő vett részt különböző harcművészeti és küzdősport szakágakból, ami a nyári időszakban egy nagyon jó létszámnak mondható. Több, még csak feljövőben lévő versenyző is meglepetést okozott a különböző szakágak nemzetközi és világbajnok harcosainak.


wakf-efc-zeg-1


A rendezvényen sajnos történt egy komolyabb sérülés is a nehézsúlyban, mégpedig a felnőtt K-1 döntőn, ahol az Érdi Thaibox SE versenyzője kiütéssel nyert a Szolnoki MMA klub versenyzőjével szemben.


A következő EFC Küzdő sportfesztivál szeptember 13-án kerül megrendezésre - ez az Oriental Thai A-Pro felnőtt Országos Bajnokság, valamint a WAKF K-1 light korcsoportos amatőr bajnoksága. A helyszín ezúttal is a Zalaegerszegi Extrem Fight Club Küzdősport Centrum lesz.


Köszönjük az információkat Horváth Ferencnek, aki az FSH Kick és Thaibox SE vezetője, a WAKF amatőr/A-Pro/PRO Magyarországi vezetője és a WAKF Világszövetség Amatőr Szakág Igazgatója.


További információk: www.wakf-hungary.com, www.efc-zeg.com