Bemutatkozik a Carlson Gracie Vale Tudo Team!

carlson-gracie-valetudo-ellenfelem


Sok csapatot láthattatok már nálunk, ezúttal pedig a nemrégiben alakult Carlson Gracie Valetudo Team mutatkozik be oldalunkon. Az alapítás körülényeiről, a tervekről és egyebekről mesél nekünk Zathureczky Zsolt!


Egy ideje már gondolkodtam azon, hogy szeretnék elkezdeni edzést tartani. Mivel a Brazil Jiu Jitsu-t már jó pár éve gyakorlom, és nemrégiben megszereztem a kék övemet is, ezért klubon belül elkezdődött a beszélgetés. Egy nagyon kedves barátomhoz, a Red Corner Fight Club tulajdonosához is eljutott a hír és ő a barátságunk, illetve a "szakmai előmenetelem" kapcsán felkért, tartsak nála MMA edzéseket. Még gondolkodtam a dolgon amikor Sztraka Mihály felajánlotta, hogy a Carlson Gracie Team Hungary-n belül legyek én a Vale Tudo-MMA csapat instruktora. Mondanom sem kell , hogy ez mekkora megtiszteltetés volt számomra! Megbeszéltük a részleteket és belevágtunk.


Ez számomra kinyitott egy olyan ajtót, ami lehetővé tette, hogy fekete és barna öves Brazil Jiu-Jitsusokkal gyakoroljak, ráadásul egy kiváló emberekből álló baráti társaság közepén találtam magam, akik azonnal a bizalmukba fogadtak. Ez nagyon jól esett.


Miért hívtuk életre ezt a csapatot? Első sorban azért, hogy mindenki, akit érdekel az MMA, szeretne vele megismerkedni - akár csak hobbi szinten -, sportolni, kikapcsolódni, elsajátítani a küzdősportok királyának tartott szabályrendszer alapjait, akkor azt olyan helyen és olyan emberek irányításával tegye, akik hitelesek ebben a műfajban.


Nálam az első és legfontosabb dolog a sérülések elkerülése, illetve a fokozatos terhelés elvének betartása. Célom, hogy mindenki a fejlődés útjára lépjen, a technikák megfelelő oktatásának és a szakirányú képzési módszertannak a segítségével. Kiemelten fontosnak tartom az erkölcsi nevelést, mert hiszem és vallom, hogy "nem a cél, hanem az addig meg tett út a fontos", amely során elsődleges, hogy minden értelemben jobb ember váljon a tanítványokból. Járnak hozzám fiúk, lányok vegyesen, van itt mérnök, ingatlanközvetítő, pultos, diák, de mégis, mi mind egy közös nyelvet beszélünk - a sport szeretetének a nyelvét. Nagyszerű érzés, hogy az én kezem alatt kovácsolódik egy kis csapattá a társaság!


carlson-gracie-valetudo-2-ellenfelem


Bárki, aki szeretne sportolni, nyitott gondolkodású, és szereti a küzdősportokat, annak őszintén ajánlom. Itt nem „ezermeccses vér-profik” vannak, akik az utcáról betérőket lemészárolják, helyette azonos értékrendű, baráti csapatunk van, akik egymásra támaszkodva fejlesztik magukat. Jó hangulatú fárasztó edzéseket tartunk, ahol mindenki a saját képessége szerint kapja a terhelést, és azt gondolom ez az, ami közelebb hozza mindenkihez ezt a nagyszerű sportot.


Az edzések helyszíne Kispesten, a 19. kerületben a Kisfaludy utca 46. száma alatt található, egy nagyon jól felszerelt, új teremben. Minden kedden és csütörtökön 17:00-tól tart az edzés. Az érdeklődők megtalálnak minket az interneten is: a Facebookon - Carlson Gracie Vale Tudo Team név alatt, vagy érdeklődhet nálam is személyesen. Köszönöm a lehetőséget és várunk mindenkit sok szeretettel!


Szeretnéd te is ilyen, már bizonyított nevek mellett tudni csapatod? Várjuk jelentkezéseitek ITT vagy a Facebookon.


carlson-gracie-valetudo-1-ellenfelem