Heti összefoglaló

A héten az ellenfelem.hu eddigi történetének legfontosabb akcióját indítottuk el, melyben partnerünk lett a Harcosok Klubja Versenysorozat is, és velük karöltve jótékonysági árverés keretén belül szeretnénk segíteni a Károlyi István Gyermekközpont (korábbi nevén Fóti Gyermekváros) lakóinak.


 IMG_0866


Mindemellett természetesen most is volt miből szemezgetni a héten történtekből...


A hét kezdete egyből magyar sikerektől van hangos, hisz hétfőn olvashattatok arról, hogy a többszörös korosztályos magyar bajnok, Bocskai Emlékverseny nyertes, felnőtt kanadai bajnok Darányi Zsolt másodszor mutatta meg magát a profik között, méghozzá a Crawford vs. Beltran-gála keretein belül. Illetve még szintén a hétfői naphoz volt köthető, hogy nemrégiben több hazai csapat, sportoló is meghívást kapott egy barátságos Magyarország-Koszovó Kick-box/K-1 gálára, melyet Gjakove városában, a helyi sportcsarnokban rendeztek. Ezzel kapcsolatban a Cutler Fight Team beszámolóját közöltük el.


A kedd az "edzés" napja volt, melynek során a klasszikusnak mondható medicinlabda került elő, és bemutattunk öt gyakorlatot, melyeket hatékonyan használhattok, függetlenül attól, hogy valaki állóharcban “utazik” vagy földharcban, esetleg az MMA világa vonzotta magához.


medicin-ellenfelem


A hét csúcspontja ezután a mi szempontunkból egyértelműen a szerda volt, amikor is este útjára indítottuk a Harcosok Klubja Versenysorozattal közös árverésünket a Károlyi István Gyermekközpont javára, melynek keretén belül a Semmy Schilt által dedikált boxkesztyűre lehet licitálni, a Facebookon üzenetben vagy az info@ellenfelem.hu címen.


 Csütörtökön aztán újabb klub mutatkozott be oldalunkon, a Zathureczky Zsolt fémjelezte Carlson Gracie Valetudo Team!


carlson-gracie-valetudo-2-ellenfelem


A hét utolsó munkanapján szakmai szemmel elemeztük Keenan Cornelius legutóbbi Metamoris gálán bemutatott védekező technikáját térdfeszítéssel ellen. Érdemes végigfutni, ha elmulasztottátok, ritka, ha itthon ilyen szakmai elemzésbe fut bele az ember.


Szintén a pénteki naphoz köthető még, hogy a korábban általunk meginterjúvolt Roger Gracie pénteken vívta bemutatkozó mérkőzését a OneFC szervezetnél. A mérkőzést ITT tekinthetitek meg.


A hétvége most sem maradhatott rendezvény nélkül, a Ferobox Event az idei utolsó gáláját rendezte a Kalászi Sportcsarnokban. Melyen kéztörés, szemöldök felszakadás és kemény KO is volt a felhozatalban. Szellő Imre, Kovács Attila és Bedák Zsolt is nagyszerű mérkőzést produkált. Eredményeket a cikkben olvashattok.


Nagy vonalakban ez volt tehát az elmúlt hét az ellenfelem.hu-n, de ne feledjétek tehát, hogy továbbra is licitálhattok a dedikált boxkesztyűre, mellyel a Károlyi István Gyermekközpont lakóit támogatjuk majd. 


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség