Heti összefoglaló (114.)

Ugyan közeleg az év vége, de a küzdősportban még korán sem záródik be a naptár. Számos esemény vár ránk még a következő néhány hétben. Ezekről, és még sok más érdekességről is szó volt a héten. Nézzük sorban őket! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn újabb írással bővült a sport coaching rovatunk, amiben ezúttal Bánóczi Péter "A hit megőrzése" témában írt cikket. Kecskeméten zárja az évet a Harcosok Klubja Versenysorozat. A 25. gála beharangozóját este olvashattátok.


Kedden ismét felhívtuk a figyelmetek rá, hogy már lehet nevezni az Global Grappling és a 3K Egyesület szervezésében megrendezésre kerülő Kistelek 2016 Grappling Bajnokságra. Esti témánk a siker volt. Mit tehet a sportoló a sikerért, és vajon csak a győzelem tekinthető annak?


Szerdán a nyak megerősítésével kezdtük a napot. A legendás muay thai csatákat látott Lumpinee Stadionról mutattunk este egy rövid dokumentumfilmet. A történelmi helyszín falai közt olyan legendák küzdöttek, mint Ramon Dekkers.


Csütörtökön arról cikkeztünk, hogy az év végéhez közeledve az Utánpótlássport portál szemügyre vette a hazai utánpótláskorú versenyzők szereplését tíz népszerű sportágban. Ennek eredményét hoztuk elsőre. Délután a sípcsont kezelésére néztük néhány bevált praktikát. Végezetül Alexey Ignashov pályafutásába pillantottunk bele.


Pénteken a jövő heti birkózó Klubvilágkupát harangoztuk be, amit a fővárosban rendeznek majd csütörtöktől. A legendás meccsek közül a hétvégén újra ringbe lépő Badr Hari Alistair Overeem elleni mérkőzését tekintettük meg.


Szombaton a Légy a harcos sorozat második részében Buakaw termében keményen edző Simon Marcus-ról láthattunk egy részt.


Vasárnap a profi sportot érintő egyik legfontosabb témakörről, a táplálékkiegészítő és a dopping közt húzódó vékony határvonalról cikkeztünk.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség