Heti összefoglaló (116.)

Hazai és nemzetközi szinten is izgalmasnak ígérkező rendezvények vártak ránk a héten. Igyekeztünk ezúttal is változatos tartalommal megtölteni a hét minden napját. Ezúttal is összegyűjtöttük őket egy csokorba. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn az első alkalommal Budapesten megrendezett nem olimpiai súlycsoportok birkózó Világbajnokságának magyar eredményeiről számoltunk be. A judoban bevezetésre kerülő új szabályokról is cikkeztünk. A sportpszichológia témakörében ezúttal az egyik legfontosabb tényezőt, a motivációt jártuk körbe.


Kedden a debütáló Hegyvidék Kempo Kupa eredményeit olvashattátok. Edzéshez ezúttal a medicinlabdát használtuk. Szakmai cikkel ezúttal sem maradtunk adósak. Egy állóharc drillt mutattunk be, melynek segítségével hatékonyan fejlesztheted tudásod.



Szerdán a hétvégi Harcosok Klubja 25. gálára emlékeztettünk benneteket, ahol nagyon ütős párosítások várták a nézőket. Az állóképesség javítására is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ebben segített Nektek Nagy Tamás egy gyakorlatsorral.


Csütörtökön a hétvége másik eseménye, a Felix Promotion gála kapcsán a Tóth vs Bozai páros harmadik összecsapását harangoztuk be. A regenerálódást és az immunrendszer erősítését segítő krioterápiáról is ejtettünk szót ezen a napon.


Pénteken a fehérjebevitel kapcsán annak megfelelő mennyiségéről olvashattatok. Itt is érvényes a szabály, hogy a jóból is megárt a sok. A Pillanatképek rovatunkban most a Rizin gálán újra ringbe lépő Jerome Le Banner-t vettük nagyító alá.


Szombaton írtuk, hogy a WFC 21 gálán Bad Vöslau-ban 2 magyar is ketrecbe lépett. Szögyényi László és Kocsis Máté képviselte hazánkat Ausztriában. Este a Bellator Kickboxing 4 gála eredményeivel zártuk a napot.



Vasárnap a Felix Promotion idei utolsó gálájának eredményeivel szolgáltunk.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség