Bemutatkozik a Fontana SE

Fontana_SE_logo

Újabb csapattal, méghozzá az igen neves és patinás, komoly eredményeket felvonultató Fontana SE-vel ismertethetünk meg mostt benneteket, az eddig bemutatottakon túl. A Fontana SE - és ezt bátran állíthatjuk - a bajnokok műhelye. A Fontana SE versenyzői minden hazai és nemzetközi, rangosabb versenyen képviseltetik magukat és teszik ezt igen szép eredményekkel. Katona Attila és Major Zsolt tanítványai rendszeresen dobogós helyezésekkel térnek haza, járjanak bármerre.


A Fontana Kick Box SE Debrecen Spartacus néven alakult meg a ’80-as évek elején Debrecenben, jelenlegi nevét a ’90-es évek közepén kapta. Vezetője Katona Attila, 5 danos mester, a magyar Full-Contact válogatott szövetségi kapitánya és a K-1 magyarországi licens-tulajdonosa. Az egyesület Debrecen mellett Hajdúböszörményben, Kabán és Nádudvaron tart edzéseket gyerekeknek és felnőtteknek, nemtől függetlenül.


A Fontana SE nevét számos kiváló tehetség öregbíti a kezdetektől napjainkig. Versenyzőink között Magyar-, Európa- és Világbajnokokkal is büszkélkedhetünk. Csak hogy egy pár nevet említsünk, a teljesség igénye nélkül: Tumbász József, Nagy Tibor, Zilahi Sándor, Balogh Norbert, Nagy Zsolt, Szima László, Balogh Dávid, Mádi Bálint, Balogh László, Veleczki Zsuzsanna.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="1829,1830,1831" orderby="rand"]

A kickbox egy olyan modern küzdősport, mely ötvözi a karate, a taekwondo, a kungfu, a muay thai és a box technikáit. A hat különböző szabályrendszernek köszönhetően bárki könnyen megtalálhatja a személyiségéhez és fizikai képességeihez legközelebb álló stílust.


Azonban nem csak azokat várják, akik versenyezni szeretnének, hanem azok számára is kiváló lehetőséget nyújtanak, akik hobbi szinten szeretnék űzni ezt a sportot, vagy egyszerűen csak olyan szabadidős tevékenységre vágynak, ami erősít és jó kondíciót ad, mindezt kellemes, barátságos környezetben.


Köszönjük a bemutatkozót a Fontana SE-nek! Az edzések időpontjáról és az egyéb fontos információkról a Fontana SE honlapján vagy Facebook oldalukon tájékozódhattok! Nincs más hátra, mint, hogy jelentkezzetek és irány az edzőterem!


Bemutatnád Te is a csapatod? Várjuk jelentkezéseitek itt vagy a Facebookon.