Harcosok Klubja 14-Gilányi vs Lévai II.

A visszaszámlálás lassan befejeződik, és holnap ilyenkor már javában záporoznak a pofonok az aTerem Harcművészeti Központban, a Harcosok Klubja 14. gáláján. A visszaszámlálás honlapunkon is a végéhez ér, a főmérkőzések közül az utolsó párosítás következik, ami a többihez hasonlóan szintén egy kemény ütközetnek ígérkezik. Gilányi Attila csap össze Lévai Lászlóval. A mérkőzés pikantériáját adja az augusztusi mérkőzés, melyet Lévai Laci nyert.


harcosokklubja14


Mindkét harcos természetesen keményen készül a holnap esti második felvonásra, Attila kiegyenlítené az állást, Lévai Laci pedig megismételné a az augusztusi sikert. Következzen a rövid interjúnk a két harcossal:


ellenfelem.hu: - Az egyik leggyorsabban fejlődő versenysorozat itthon a Harcosok Klubja, miként látod ezt Te, mint versenyző belülről?


Gilányi Attila: A kezdetek óta aktív résztvevője vagyok a rendezvénysorozatnak,magam is nagyon sokat köszönhetek ezeknek a gáláknak, alkalomról alkalomra fejlődhettem az itt létrejött mérkőzéseken. Egyre népszerűbbek ezek a délutánok-esték a versenyzők és nézők körében egyaránt. A résztvevők közül a kezdők és a haladók is egyaránt megmérettethetik magukat,így a fejlődés mindenki számára biztosított. A mérkőzések több szabályrendszerben zajlanak,ez a nézőközönségnek is nagyobb élményt jelenthet, színesíti az estét számukra. A gálák nagyon jó hangulatban,sportszerű körülmények között telnek, szeretek ezeken részt venni.


e.: - Lévai Lacival közös mérkőzésetek az augusztusi Megatech gála tükrében a gála egyik húzópárosítása lett. Adott ez plusz motivációt a felkészülés során?


G.A. : - Igen, akik nyomon követik az eseményeket, gondolom többeket érdekel, hogy mi lesz a hétvégén. Nagyon örülök,hogy "húzópárosítás" a miénk. Visszavágó mérkőzésről van szó,már ez egy plusz motiváció,megteszek minden tőlem telhetőt,hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsam szombaton.


e.: - Nem sűrűn fordul elő a küzdősportban, hogy szinte pár héten belül összejön egy visszavágó mérkőzés. Mit tanultál az első meccsből?


G.A. : - Tényleg, hamar sor kerül erre, örülök neki, hogy ez így alakult. Egy tapasztalt versenyzővel bunyózok, aki jól használja az adottságait és meglátásom szerint ügyesen méri fel ellenfelét, a múltkori alapján kemény mérkőzésre számítok, győzzön a jobbik! Köszönöm!




[caption id="attachment_1772" align="aligncenter" width="700"]10253808_703615376377716_8421180376784464030_n fotó: Szvatek Péter[/caption]

ellenfelem.hu: - Főmeccsen, Bárdi Péter ellen mutatkoztál be a Harcosok Klubja Versenysorozatban, méghozzá győztesen. Hogy tetszett a gála akkor?


Lévai László: Sziasztok! A gála hozta a hangulatot, nekem nagyon tetszett, és amit még fontosabbnak tartok, hogy megfelelőek voltak a körülmények, és korrekt volt a szervezés. Később, tanítványom is indult, akkor a Vasas volt a helyszín, szintén meg voltunk elégedve.


e.: - Legutóbb egy torna keretein belül találkoztatok Attilával, most azonban csak rá kell fókuszálnod. Mik az előző mérkőzés tanulságai számodra?


L.L.: Attila egy remek harcos, oda teszi magát, és tudom, hogy most még jobban fog készülni. Ezért lesz egy jó meccs megint! Csiszolnom kell még a tudást, folyamatosan rajta vagyok a dolgon.


e.: - Egy meccsekkel teletűzdelt időszakod lezárása lesz a hétvégi mérkőzés. Mik a terveid még az idei évre?


L.L.: Igen, ez az időszak elég zsúfolt... Azt hiszem ez a gála után egy jó pár hónapos pihenőn leszek, fontos, hogy a tűz ne vesszen ki, most egy kicsit jobban kell foglalkoznom a magánélettel, aztán márciusban tervezem a WAC Világbajnokságot, ahol K1-ben indulok majd.


A gálán természetesen az ellenfelem.hu is ott lesz, és részletesen beszámolunk majd Nektek az eseményekről! Kövessetek minket!