Irány Kína - II. rész

Ahogy korábban írtuk, Sárközi Robi újra összeverbuvált egy népes csapatot, hogy immáron másodszor vágjanak neki az ázsiai kontinensnek, egészen pontosan Kínának. Az indulás előtti pillanatokban beszéltünk még Robival, aki sűrű program után vágott neki a hosszú repülőútnak. Szombaton még Horvátországba delegált egy csapatot, hogy részt vegyenek az FFC soros gáláján, majd a haza utat követően szinte egyik kocsiból a másikba pattanva már az M5-ös autópályán találta magát, útban az érdi Nyílt Grappling és amatőr MMA Bajnokságra, melynek élén a Szegedi Küzdősport Klub csapata végzett. Erről, és az előttük álló kínai túráról mesélt nekünk Robi:




[caption id="attachment_1604" align="aligncenter" width="710"]Sárközi Robiék a reptéren Sárközi Robiék a reptéren[/caption]

„A hétvégi FILA versenyt - ahogy az az ellenfelem.hu erről szóló cikkében is jól látható - nagy örömömre a Szegedi Küzdősport Klub nyerte a csapatok rangsorát tekintve, méghozzá elég nagy pontszámbeli különbséggel. Biztató eredmény ez számunkra, főleg úgy, hogy a srácok többsége majdnem hetente megméretteti magát valamilyen szabályrendszerben, ha nem is mindig „éles” helyzetben, de akár egy gyakorlóversenyen. Ez is sokat számít, mert hozza nekik a rutint és a tudást. Sűrű a programunk. Az utazó csapat szépen összeállt. Nagy reményekkel indulunk Kínába, de nem nyaralni megyünk, hanem kőkemény munka lesz. Ha minden igaz, 6-án már meccseik lesznek a srácoknak és elvileg nekem is. Az érkezés utáni első feladatunk az időeltolódás megszokása lesz, aztán jöhet néhány átmozgató edzés, az utolsó simítások a meccsek előtt, majd egy közös vacsora az ottani vezetőséggel és edzőpartnerekkel. A srácok nevében is még egyszer köszönöm a Magyar MMA Prémium Ligának.”



Közben Robiék már meg is érkeztek!




[caption id="attachment_1606" align="aligncenter" width="640"]Robiék Csengtuban, Szecsuan tartomány fővárosában, Kína délnyugati részén Robiék Csengtuban, Szecsuan tartomány fővárosában, Kína délnyugati részén[/caption]

[caption id="attachment_1609" align="aligncenter" width="640"]SarkoziTeamCsengturing Indulhatnak az átmozgató edzések![/caption]

Szorítunk a srácoknak, hogy ismét a januárihoz hasonló sikeres túrát tudhassanak majd maguk mögött!


Sajnos Szabó "Végrehajtó" Gábor pontozásos, Imre Zsolt pedig TKO /3. menet/ vereséget szenvedtek a gálán. Fel a fejjel srácok!


vegrehajtoimrezsolti


UPDATE:


Újabb infókat kaptunk Sárközi Robitól a kint lévő magyar csapat tagjairól, akikkel minden a legnagyobb rendben van, edzenek, és sok lehetőséget kapnak, hogy bizonyítsák tudásukat. Az elmúlt hétvégén a Szegedi Küzdősport Klub és a Sárközi MMA Team versenyzője, Forrá Lászlón volt a sor, hogy kemény meccset vívjon, egy a  Xian tartományban rendezett gálán, MMA szabályrendszerben.


Sarkozi-Kina-update-ellenfelem


Forró egy szoros első menet után a másodikban orvosi utasításra feladni kényszerült a mérkőzést. - Tudtuk meg Sárközi Robitól, aki még elmondta, hogy az első menet még a kínai ellenfélnek volt adható, de a másodikban abszolút Forrónak állt a zászló, a győzelemben sajnos a csúnyán felrepedt szeme és az orvosi döntés akadályozta meg. A sérülést természetesen később szakszerűen ellátták.


Folyamatosan követjük a srácot kinti túráját, minden fontosabb eseményről beszámolunk majd Nektek!