WKN Szlovákia - Simply The Best

wknpopradheader
A poprádi WKN Simply The Best gálán ma este egy 4 fős nehézsúlyú torna (Grand Prix) keretében szorítóba lép Szőke Tibor, 64kg-ban pedig összeméri erejét Habash Antoine a szlovák Samuel Hadzima ellen. Antoine nemrég jött haza az IFMA Eb-ről, Novemberben pedig már címmeccset vív majd.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="1629,1630"]

Antoine ellenfeléről, Hadzimáról nem sok mindent tudni, de régebben 65-68 kg-ban meccsezett k1-ben, és harcolt low kickben, de MMA szabályrendszerben is. Tibi ellenfelei a négy fős tornán Tomaš Mozny (Szlovákia), Radovan Kulla (Szlovákia), Krasimir Vulev (Bulgária) lesznek. Szorítunk a srácoknak!


FRISSÍTÉS:


Antoine pontozással győzött, Szőke Tibinek sajnos nem sikerült. Antoine szavai:




"Ellenfelem erős fizikummal, nagyon jó ütőerővel rendelkezett, amit sajnos leengedett kezeim miatt meg is érezhettem. Megszokott térdrúgásaim azonban ismét célba értek és felszakították ellenfelem mindkét szemöldökét! A 3x3 percből álló küzdelem végig ment, 1:2 pontozással pedig az én kezemet emelték a magasba, amit a közönség - a már megszokott módon - rosszul viselt."



Tibi Radovan Kulla ellen lépett szorítóba. Két hete volt felkészülni, mivel Kulla eredeti ellenfele lemondta a meccset. Következzenek Tibi szavai:




"Mindent megtettem, de sajnos nem úgy sikerült a meccs, ahogy terveztem. Vezettem végig pontokkal, aztán bement pont egy térdes gyomorra, amikor vettem a levegőt. Ez sajnos padlóra rakott. Pont erre nem számítottam. De nagyon jól éreztem magam, ettől függetlenül. Összességében egy nagyon komoly gála volt, nagyon jó harcosokkal. Edzésben voltam, de azért jobb lett volna tudni előbb a meccsről, az ellenfelekről."





world-kickboxing-championship-fight-night-slovakia