Soltész László - balszerencse után

solteszlaci_resized

Szerencsétlenül alakult Soltész László számára a jaroszlávi bunyó, ugyanis Laci sérülés miatt kénytelen volt feladni az orosz Pirajev elleni MMA-mérkőzést.


Laci a következőképpen kommentálta a találkozót:




"Az első rúgásával Pirajev véletlenül úgy bele kapott a szemembe, hogy rögtön ápolási szünetet kellett kérnem" – kezdte Laci. "Éppen a szemgolyó felső részét találta el nagylábujjával, mondanom sem kell, mennyire könnyezett a szemem, alig tudtam kinyitni, reflexszerűen folyton lecsukódott. Számítottam a rúgásra, de nem is értem, a bábujja végével hogyan ért el ilyen szerencsétlenül."



Laci aztán kis szünet után folytatta a küzdelmet.




"- Küzdöttünk egy kicsit, levittem a földre, ám a ketrechez kúszva fölállt, majd újra kezdődött a csapkodás. Ekkor találta el másodjára a szemem, ám ezúttal kézzel. Ekkor már nem tudtam mit csinálni, feladtam a küzdelmet. Életemben nem jártam még ilyen szerencsétlenül, biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan csinálta, mert ha akarta volna, akkor sem tudja kétszer ilyen pontosan eltalálni a szememet. Megvizsgált a doki, már nem pislogok reflexszerűen, ki tudom nyitni rendesen a szemem, nincs probléma a látásommal sem. A sérülés egyedüli következménye a szemem körüli erős elszíneződés lesz. Sajnálom,hogy így alakult."



/forrás: Hungarian Pitbull Fighters/