Harcsa Norbert - Kettőből kettő

Az amatőr válogatott korábbi alapembere, Harcsa Norbert a Felix Promotion szombat esti dunaújvárosi bokszgáláján lépett kötelek közé, éspedig a horvátországi születésű bosnyák Mikola Matic (13 győzelem – 31 vereség) ellen.

[caption id="attachment_9295" align="aligncenter" width="504"]harcsa_millenaris Fotó: Felix Promotion[/caption]

A magyar ökölvívó hatalmas technikai és taktikai fölényben küzdött, melynek során Matic hiába próbálkozott, csak néhány szórványos ellentámadásra futotta erejéből; mindjárt az elején felmérte az erőviszonyokat, s gyorsan „rükvercbe” kapcsolat. Harcsa mind a négy menetet megnyerte a küzdelem során, és egy-egy alkalommal fel-fel csillant a kiütéses győzelem lehetősége – sajnos bár Harcsa igyekezett, nem tudta leküldeni riválisát.


„Jól éreztem magam a ringben, magabiztos győzelmet arattam, de két lábbal a földön kell maradnom. Sokat kell még dolgoznom, hogy a céljaimat megvalósítsam. Ha mindezeket a szem előtt tartom, és egészséges tudok maradni, akkor egy év múlva készen fogok állni egy címmérkőzésre is” - jelentette ki a küzdelem után Harcsa Norbert.


Ezzel a sikerrel a 28 esztendős Harcsa Norbert immáron két győzelmet jegyez hivatásos karrierjében, s reméljük, a hőn áhított első kiütés is hamarosan megérkezik.


/forrás: monokli.com/