HFC 12 - Budapesten lesz az ünnepi show

A tavalyi évhez hasonlóan idén is Budapesten koronázza meg az évet a Hungarian Fight Championship csapata. Ezúttal azonban valami egészen nagy show kerekedik majd a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok küzdőterén jövő héten!

hfc12_plakat_borito


December 12-én rendezi idei utolsó gáláját a HFC, melyre igazi showt ígérnek a kilátogatóknak. A kedvezményekről már korábban hallani lehetett, amik mindenképpen azt a célt szolgálják, hogy a lehető legtöbben legyen részese a jövő szombati "MMA ünnepnek", aminek az alaphangulatát a Karácsony adja majd meg. Ajándékok és egyéb meglepetések mellett természetesen nagyszerű mérkőzések várnak majd ránk a HFC 12 estéjén.




[caption id="attachment_10126" align="aligncenter" width="504"]hfc_bodiadam Fotó: HFC[/caption]

 A párosításokra pillantva feltűnhet jó pár ismerős név. Elsők közt mindjárt Tarnai József neve, aki ezúttal is a felvezető mérkőzések közt kapott helyet, és Sarayut Sornchi ellen nyitja meg a HFC 12 estéjét. Visszatérők is akadnak bőven, így láthatjuk a ketrecben ifj. Gönczi Jánost is, aki még a HFC 1 óta nem láthattunk, de akik emlékeznek Molnár Benjáminnal vívott parázs mérkőzésére, azok minden bizonnyal örülni fognak a ezen az estén ismét láthatják majd küzdeni.


A megszokottakhoz hűen a HFC 12 párosításai közt számos nemzet harcosát köszönthetjük majd Budapesten. Norvég, belga, román és szlovák versenyzők és megmérettetik magukat jövő szombaton.


A superfightok mellett egy középsúlyú tornát is rendeznek majd, melynek résztvevői Horvát Dániel, Szögyényi László, Alexander Takács illetve Marc Reifenberg.


Az egyik legizgalmasabb párosítás a Bódi Ádám vs Fényes Zsolt mérkőzés lehet, mert ők a 66 kg-os bajnoki cím kihívói pozíciójáért csaphatnak össze. Ennek az övnek a birtoklója most Borics Ádám. Bármelyikük is nyeri majd a jogot, mindenképpen színvonalas mérkőzésre számíthatunk majd.


hfc_bodifenyes


A visszatérőkön túl a feltörekvő harcosok is komoly szerepet kapnak jövő szombaton. A Budapest Top Team versenyzője Mátyási Renátó Abdullah Nasibi ellen húz kesztyűt. A prágai WMMAA Világbajnokságon remekelő Nagy Kristóf a román Alexandru Iantoc ellen debütál majd a HFC kötelékén belül.


Jegyek már kaphatók, érdemes elővételben lecsapni rájuk, ezzel ugyanis sokat spórolhatunk. Csoportos és diákjegyek vásárlására is lehetőség nyílik, ezekről bővebben ITT olvashattok.


https://www.facebook.com/hfclive/videos/1650085748598093/

Az MMA és a ketrecharc kedvelőinek minden adott lesz egy pofonokkal bélelt, kellemes estéhez. A látványos küzdelmek pedig garantáltak! December 12, Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok, HFC 12!