Kiütést ígér Szellő Imre

Szentes és Budapest után, az őszi idény zárásaként, december 12-én, Dunaújvárosban rendez élő televíziós bokszgálát a Felix Promotion, amelyen legismertebb aktív magyar profi ökölvívókat vonultatja fel Rácz Félix promóter cége.

[caption id="attachment_6113" align="aligncenter" width="504"]szelloimre Fotó: Felix Promotion[/caption]

A főmérkőzésen Szellő Imre (9 győzelem, 0 vereség) kap lehetőséget, aki a tizedik hivatásos küzdelmére készül. A ceglédi bunyós már 28. helyen áll a független világranglistán (boxrec), ami figyelemre méltó, hisz ennél gyorsabban még egy magyar sem emelkedett ilyen magasságokba. "Nincs titkom, mindig a maximumot igyekszem nyújtani" - fogalmazott az amatőrök között is nagy sikereket elérő Szellő Imre.


"Dunaújvárosban szeretnék még közönségszórakoztatóbb meccset vívni és kiütni az ellenfelemet. Csalódott lennék, ha egy ilyen jó felkészülés után nem tudnám kiszolgálni a bokszrajongó közönséget egy látványos mérkőzéssel!"


A városi sportcsarnokban, és televízió előtt helyet foglaló bokszrajongók – az eredetileg riválisnak szerződtetett Hamza Wandera helyett - a tanzániai Said Mbelwa (33 győzelem, 17 vereség, 4 döntetlen) ellen láthatják szorítóba lépni Szellőt. Mbelwa együtt készült Wanderával - mindketten Wlodarczyk sparring partnerei voltak- , így amikor az edzésen megsérült, maga jelezte menedzserének, hogy szívesen küzdene meg ő a magyar klasszissal. „Biztos végiggondolta, hogy mire jelentkezett, de én csak a kezdő gongszóig leszek barátságos vele” - mondta nevetve a cirkálósúlyú magyar ökölvívó.


Rácz Félix tervei szerint Szellőre 2016-ban még nagyobb feladatok várnak, ugyanis célba veheti valamelyik nagy szervezett regionális övét – várhatóan Cegléden, hazai szorítóban.


A Felix Promotion rendezvényén címvédő mérkőzésen vesz részt a nagypehelysúlyú Magyar-bajnok Kovács Zoltán „Caramel” (14 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen), de a jó profi bunyót kedvelő közönség láthatja még Kelemen Balázst, Baranyi Richárdot, Pintye Szabolcsot és Harcsa Norbertet is. A gálának lesz egy igazán különleges attrakciója, hiszen 4-résztvevős torna is helyet kapott a programban, melynek során Sulák András, Kis Máté, Bilisánszky Dániel és Török Ferenc egy este alatt dönti el, hogy ki közülük a legjobb a dunaújvárosi sportcsarnokban felállításra kerülő ringben.


A rendezvényt a közszolgálati MTVA vállalat sportcsatornája, az M4 Sport élőben sugározza. Jegyinformáció a www.felixpromotion.com oldalon.


/forrás: felixpromotion.com/