Fényes Zsolt jó formában indul a cím felé

Az előttünk álló hétvége egyik kiváló programjának ígérkezik a Hungarian Fight Championship 12. gálája, melyen -ahogy már írtuk - igazi "MMA ünnepre" lehet számítani. Az egyik érdekesnek ígérkező összecsapás a Bódi Ádám vs. Fényes Zsolt találkozó lesz.

hfc_bodifenyes

A debreceni Fényes Zsolt a HFC 08 során lezajlott tornán vívta ki a lehetőséget, hogy a 66 kg-os súlycsoportban a címmeccs jogáért ketrecbe léphessen. Egy akadály van még előtte Bódi Ádám személyében, aki az előző - debreceni - gálán nyújtott meggyőző teljesítményét igyekszik majd átmenteni a hétvégi összecsapásra is Fényes ellen.


A debreceni Cutlet Fight Team harcosát fel is kerestük a mérkőzés előtt, hogy a hétvége kapcsán informálódjunk a formáját illetően.



[caption width="503" id="attachment_10175" align="aligncenter"]fenyes_hfc08 Fotó: HFC[/caption]

"Tökéletes felkészülésen vagyok túl, jól érzem magam. A hét a szokásos kisebb fogyasztással telik, de a formám készen áll a hétvégére. Ellenfelemről sok videót nem találtam a neten, de paramétereit tekintve jóval magasabb nálam, így a karjai is hosszabbak. Igazodok majd a stílusához a ketrecben. Természetesen gondoltam már a címmérkőzésre, de mindent csak szép sorjában, most erre a mérkőzésre koncentrálok" - foglalta össze Fényes Zsolt a HFC 12 előtti gondolatait.


Amelyik versenyző keze a hétvégén a magasba lendül majd, az Borics Ádámmal a súlycsoport jelenlegi bajnokával találja szembe majd magát. Borics legutóbb Molnár Benjámin ellen védte meg övét Zalaegerszegen a HFC 10 főmérkőzésén.


A HFC 12-t Budapesten a Gerevich Aladár Sportcsarnokban rendezik december 12-én. További információkat ITT olvashattok.