Heti összefoglaló (64.)

Sportsikerekben gazdag hetet zárhatunk ma. Több szempontból is jól vizsgázott a magyar küzdősport világa ezen a héten. Egyrészt kemposaink Európában a legjobbaknak bizonyultak, másrészt pedig szervezésben is egy színvonalas hazai Európa-bajnokságot láthattunk. Emellett számos érdekességről olvashattatok még itt nálunk, ha követtetek minket. Hogy most se maradjatok le semmiről, így ezúttal is összegyűjtöttük a hét híreit és eseményeit. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


IMG_0866


A hétfőt egy olimpikai és világbajnokkal kezdtük, Dr. Kovács Antal előadását tekinthettétek meg, Benned is él egy olimpikon címmel. Este elmélkedtünk a méret és technika szerepéről a muaythaiban, azt az esetet alapul véve, ha az ellenfél jóval nagyobb nálunk. Érdekes szakmai cikk, ha kihagytad, akkor érdemes pótolni.


Kedden összefoglalva olvashattatok a prágai amatőr MMA Világbajnokságról, majd Spéth Norbival készített videó interjút is láthattatok. Este egy újabb szakmaibb jellegű írással találkozhattatok oldalunkon, mely az árnyékolás szerepéről a birkózásban témáról szólt.


Szerdán egy jótékonysági akcióra hívtuk fel a figyelmeteket, melyet Kántor Tamás szervzett. Délután Mórádi Zsoltról írtunk, aki már 8-szoros kick-box Világbajnoknak mondhatja magát. Egy interjú jutott a nap végére, amiben Laczkó Balázzsal a HFC főbírójával beszélgettünk.


Laczkó_Balázs


Csütörtökön írtunk a kezdődő hazai kempo Európa-bajnokságról, amit élőben követhettetek az interneten is. Majd megnéztük, hogy miként készíthettek magatoknak profi MMA bandázst abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre cutman esetleg.


Pénteken beharangoztuk a hétvégi XX. Hanshi Kupát, aminek egy igazi világsztár vendége is volt. Egy másik program is akadt azoknak, akik küzdősportra vágytak ezen a hétvégén, a 16. Mikulás kupát rendezte a Küzdő SE csapata Kazincbarcikán. Este a jövő heti HFC 12 programjával foglalkoztunk kicsit. Egy igazi "MMA ünnepet" ígérnek a szervezők jövő szombatra. Részletek a cikkben találhatók.


Szombaton összefoglalva olvashattatok a hazai kempo Európa-bajnokság eredményeiről, melyet az összesített eredmények alapján Magyarország nyert! Gratulálunk még egyszer! Este a kick-box Tyson-ja, Mike Zambidis életútja volt a téma honlapunkon. Az idén visszavonult sportoló páratlan pályafutása kőkemény mérkőzésekkel volt kikövezve, melyre egy példát is láthattok a róla készült cikkünkben.


Vasárnap Karakas Hedvig tokiói bronzérméről olvashattatok az ebéd elfogyasztása után. Hédi ezzel komoly lépést tett Rio irányába!


karakas


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség