Jön a 16. Mikulás kupa!

16_mikulas_kupa-header


Nem csak a Mikulás repked majd szánjával, ajándékokkal a hóna alatt, de szállnak majd a pofonok is, hiszen immáron 16. alkalommal kerül megrendezésre a Küzdő SE és Szepesi Attila mester jóvoltából a Mikulás Kupa! Erről beszélgettünk:


ellenfelem.hu: - December 5-én ismét itt a Mikulás kupa. Mesélne egy kicsit a verseny történetéről? Hogyan, honnan és mikor jött az ötlet?


Szepesi Attila: - Az ötlet 16 évvel ezelőtt pattant ki a fejemből. Szerettünk volna, egy nagy évadzáró rendezvényt, viszont akkora sikere lett, hogy azóta is igény van rá. Így már 16. éve, rendezzük Mikulás Kupa névre keresztelt Gálánkat.


e: - Hány induló várható a versenyre?


SZA: - Lesz egy 8-as torna, egy 4-es torna, plusz 5 felhozó mérkőzés. A fő rangadón Spéth Norbert kontra Berényi Norbert küzd, a Magyar Bajnoki Címért, 67kg-os súlycsoportban, így összesen, 16 mérkőzésen szurkolhat kedvenceinek a közönség.


e: - Hány tanítvánnyal vesz részt a Küzdő SE a megmérettetésen?


SZA: - A Küzdő SE 9 tanítvánnyal indul.


e: - Előző gáláikon neves fellépők, díszvendégek emelték az est fényét. Többek között Kunkli Tivadart is láthatták már a vendégek. Kivel, kikkel számolhatnak ezúttal a kilátogatók?


SZA: - A sportágunk szakvezetői, illetve a Küzdősport Se összes volt nagy bajnoka-világ, és Európa bajnokok név szerint: Doró István, Józsa Ádám - részt vesz  segítőként évről évre rendezvényünkön. Kunkli Tivadar jelenlétére is számítunk.


e: - Mi a következő kihívás a klub számára? Melyik gálán vagy versenyen lesznek láthatók sportolóik legközelebb a Mikulás kupa után?


SZA: - Ami jelenleg biztos, februárban lesz egy Magyar-Angol Válogatott összecsapás. Illetve szintén februárban lesz Törökországban, Muay Thai szabályrendszere szerinti küzdelem, ahol Spéth Norbert /67kg/ világbajnokunk képviseli Magyarországot.


16_mikulas_kupa