Heti összefoglaló (65.)

Még egy utolsó év végi roham várható a magyar küzdősportban, több gála is jut még a következő két hétre. Természetesen nálunk minden fontosabb információt megtaláltok róluk, és persze egyébbel is foglalkoztunk a héten. Nézzük sorban a legfontosabbakat. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a Felix Promotion dunaújvárosi gálája kapcsán olvashattatok Pintye Szabolcsról, aki hosszú kihagyás után idén még egyszer ringbe lép. A nap másik témája a HFC12 gála volt, melyről ezúttal a debreceni Fényes Zsoltot emeltük ki. Zsolt Bódi Ádámmal vívott meg a bajnoki cím kihívói pozíciójáért Budapesten.


fenyes_hfc08


Kedden megnézhettétek Elszaszer Dávid szereplését a Digi Sport-on. Este egy újabb rovat, a sport coaching mutatkozott be portálunkon Bánóczi Péter jóvoltából, aki elsőként az egyéniség átkáról írt Nektek.


Szerdán a sportorvosi vizsgálat felépítésének harmadik - befejező - részével jelentkeztünk elsőként, majd ezt követte Fábián Kristóf beszámolója a Artur Kyshenko szemináriumáról. Este a Harcosok Klubja 20. gálájának beharangozóját mutattuk be.


Csütörtökön egy részletet láthattatok az Út Rióba műsorból, melynek vendége Barka Emese volt. Egy legendás meccsel is foglalkoztunk a délután során, a Lennox Lewis vs Vitali Klitschko ütközetetről emlékeztünk meg. Este aztán a jelen legendás mérkőzéséről ejtettünk néhány szót. Aldo vs McGregor csata lázban tartotta már egy ideje az MMA-ért rajongó közönséget.


mcgregor-vs-aldo


Pénteken Szellő Imre hétvége mérkőzésével kapcsolatos gondolatairól cikkeztünk. Este visszatért "A sikerek útján" rovatunk, benne a prágai WMMAA Világbajnokságon feltűnt Nagy Kristóffal.


Szombaton megkezdtük a beharangozását a Golovkin vs Canelo mérkőzésnek. A két szupersztár csapata már felvette egymás a kapcsolatot, és elindultak a tárgyalások a két fél között. Este a Phuket Dreaming -  című részét néztük meg újra, benne a sorozatra jellemző varázslatos képsorokkal, és kőkemény edzésekkel.


Vasárnap beszámoltunk róla, hogy Harcsa Norbert második profi győzelmét aratta a Felix Promotion dunaújvárosi gáláján.


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség