Artur Kyshenko a Thai Box Akadémián

[caption id="attachment_10208" align="aligncenter" width="504"]Artur Kyshenko Jászka Krisztián, Artur Kyshenko és Fábián Kristóf[/caption]

Az ukrán világbajnok Artur Kyshenko talán nem szorul hosszas bemutatásra olvasóink előtt, így rögtön a lényegre is térhetünk. Fábián Kristóf és Jászka Krisztián a Vita Gym-ből - kapva kapva az alkalmon - ellátogattak a nemrégiben itt járt harcos szemináriumára!

Nem mindennapi lehetőség volt ez, hiszen a résztvevők első kézből szívhattak magukba a 2013-as King of Kings bajnok tudásából, aki olyan nevek felett aratott már küzdelmet illusztris pályája során, mint Yuri Bessmertny, Andy Souwer, Yodsanklai Fairtex, Gago Drago vagy épp Nieky Holzken.


Következzenek Kristóf szavai:


„Üdvözlök minden kedves olvasót!


Amint megláttuk Jászka Krisztiánnal, hogy Kyshenko szeminárium lesz Magyarországon, tudtuk, hogy ott a helyünk! Nagyon szeretem Kyshenko stítusát. Mindig látványos meccseket csinál és a világ élvonalába tartozik a súlycsoportjában K-1-ben és muay thaiban egyaránt.


Ami egyből szembetűnő volt, hogy nagyon komoly fizikummal rendelkezik az ukrán. Leginkább K-1-ben használatos technikákat, trükköket mutatott, de kaptunk ízelítőt muay thai-ból is.


Voltak új és ismert dolgok is a szemináriumon, de azokat is érdemes volt tőle látni. Örülök, hogy találkozhattam vele, egy közvetlen igazi sportember. Köszönöm Szakál Szilárdnak és a Vita Gymnek hogy segített eljutni a szemináriumra.”


https://www.youtube.com/watch?v=dLj3NSVlFrg