Grappling EB - Úton a magyar csapat

Grappling EB! Rómában rendezik holnaptól az UWW (United World Wrestling) Grappling Európa-bajnokságot. Ahol a 156 induló közül hazánkat 9 magyar sportoló képviseli majd.

Grappling EB illusztráció

Két napon keresztül zajlanak majd az események a szőnyegen Rómában, az olasz MMA ill. a Judo és Karate Szövetség szervezésében tető alá hozott Grappling Gi és NoGi Európa-bajnokságon, ahova már a 9 versenyzőből álló magyar csapat is úton van! Az Európa-bajnokságra a Global Grappling által rendezett Magyar bajnokságon kvalifikálhatták magukat itthonról a versenyzők.


Éremért harcol majd Rómában Szmolka Nikoletta, Nagy Szabina, Szolnoki Imre, Szabó Tamás, Rádi Richárd, Juhász Attila Balázs, Kocsis Zoltán, Főczényi Károly, és a legutóbbi Global Grappling versenyen Siófokon is remek formát mutató Stétz Dániel! A csapattal tart Csécsei Gergő és Kovács Gábor is.


uww_grappling_Eb_magyar_Csapat_kép


Ha esetleg találunk a Grappling EB versenyhez élő streamet, ahol követhetjük az eseményeket, akkor azt mindenképpen megosztjuk majd Veletek. Az eredmények alakulásáról pedig igyekszünk azonnal beszámolni! Az indulók teljes listáját ITT találjátok meg.


Szurkoljunk együtt itthonról a magyar indulóknak!