Heti összefoglaló (93.)

Hetünk két fő esemény a Las Vegas-ban zajló Amatőr MMA Világbajnokság és a UFC 200 partvonala közt csordogált. Emellett azért olvashattatok más egyébről is. Nézzük időrendben, hogy miről. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn az első témánk rögtön az Amatőr MMA Vb volt, vasárnap elutazott az 5 magyar harcos és kisérőik Las Vegasba. Este újra a - nagyon hasznos és rendkívül fontos - bjj drillekkel kapcsolatban írtunk.


Kedden az ifjúsági judo Európa-bajnokság eredményeit olvashattátok, ahol egy egyéni magyar aranyérem is született. A nap végére a magyar versenyzők ellenfeleit is tudtuk már az Amatőr MMA Vb első fordulójában. Erről természetesen cikkünkben olvashattok.


Szerdán az első eredményeik is megérkeztek Las Vegas-ból. Kemény ellenfelekkel szemben felemásra sikeredett a rajt. Részletek a folyamatosan bővített cikkünkben. Délután újra felhívtuk a figyelmeteket a hétvégi Harcosok Klubja 23. gálára, ahol egy helyszínváltozás is történt, a PRLMNT helyett a BSK Crossfight termében bonyolították le a gálát. A hét egyik legolvasottabb cikke volt portálunkon, amelyikben arról írtunk, hogy Joe Schilling szerint a Bellator Kickboxing Magyarországra is ellátogat a jövőben.


Amatőr MMA VB (illusztráció)


Csütörtökön az Austrian Fight Challange 3 magyar érdekeltségű párosításait ismertettük Veletek. Kemény csaták vártak szombaton Bécsben a magyar indulókra. Friss eredményekkel szolgáltunk Las Vegas-ból a délután során. Nagy Tamás újabb videós cikkel kívánt segíteni az állóképességünk javításában. Könnyen és hatékonyan elvégezhető gyakorlatokat mutatott nekünk Tomi.


Pénteken már csak Nánási Fatime volt versenyben az Amatőr MMA Világbajnokságon. Reggel már tudtuk, hogy Fatime dobogó közelben van. Pakson újra Atom-kupát rendeztek a hétvégén, 32 ország 510 judósa adta le a nevezését. Egy szakmai írást is hoztunk még erre a napra, az MMA dzsebről. Késő este pedig hivatalossá vált, hogy Nánási Fatime bronzérmet szerzett az Amatőr MMA Világbajnokságon! Gratulálunk még egyszer!


Szombaton a kezdés előtt utoljára átfutottuk a Harcosok Klubja 23. felhozatalát, ahol a főmérkőzést Polgár Ádám és Kálucz Martin vívta. A nemrég elhunyt Kimbo Slice életéről szóló dokumentumfilmmem zártuk a napot.


kimbo-slice


Vasárnap a Halker-Király Team amerikai szerepléséről írtunk. A csepeli csapata a US Openen tarolt ezúttal.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség