HK23 – Parázs összecsapások a BSK-ban

A nyári szünet előtt utoljára nyitott ki a Harcosok klubja. Az eredeti helyszín az utolsó napokban meg kellett változtatni, így a BSK Crossfight termében csaptak össze a versenyzők.

HK23-lead

A Harcosok klubja 23. gálája elé is fokozott várakozással tekintettünk, elég erre csak egy dologgal megindokolni, a főmérkőzéssel. Kálucz Martin és Polgár Ádám összecsapását ezúttal K-1 szabályrendszerben rendezték. De ne szaladjunk ennyire előre, voltak még parázs csaták terítéken.


Kezdjük rögtön két hölgy összecsapásával. Pataki Éva – portálunk követői számára nem ismeretlen már – kiütéssel győzte le Vida Brigittát. Őket követte Hegyi Richárd és Sram Bendegúz párosa, ahol az előbbi egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.


Turó János és Nnadi Kristóf az este egyik leglátványosabb csatáját hozta. A két nehézsúlyú harcos – szoros - 3 menetes csatáját egy extra menet is követte, ami után a bírák Nnadi Kristófot hozták ki győztesnek.


Majd a várva várt főmérkőzés. Kálucz Martin és Polgár Ádám. A két srác nem spórolt a „puskaporral” ezen az estén sem, az első menetben igazi tűzijátékot mutattak be. A második 3 percben már Polgár Ádám akarata érvényesült jobban. Ádám támadásaira Martin már kevésbé hatékonyan tudott válaszolni, mint az első menetben. A szünetben fényderült az okára is. Martin keze – ismét – megsérült. A harmadik menetre már nem tudott kiállni. Így hivatalosan Polgár Ádám nyerte a mérkőzést. Martin pedig sokadszorra bosszankodhat kézsérülése miatt. Innen kívánunk neki jobbulást ezúttal is, reméljük, hogy nem komoly a baj, és hamarosan újra a ringben láthatjuk!


https://www.youtube.com/watch?v=Oagj4gmWcpo&feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0

A Harcosok klubja tehát nevéhez méltó színvonalat hozott ezúttal is. A nyári szünet most a klubban is beköszöntött. Legközelebb októberben folytatódnak az összecsapások!