Heti összefoglaló (92.)

Sem a kánikula, sem a fesztiválszezon nem állíthatja meg a munkát az ellenfelem.hu szerkesztőségében. A legfontosabb híreket a magyar küzdősport minden szegletével kapcsolatban továbbra is nálunk olvashatjátok, évszaktól függetlenül. Nézzük, hogy miről volt szó az elmúlt hét napban! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfő Tóth Krisztián aranyával kezdődött. Krisztián a budapesti judo Grand Prix egyetlen magyar aranyérmét szállította a szurkolóknak. Megszokhattátok, hogy külföldről is hozzuk Nektek a legfontosabb gálák eredményeit, így most a Glory 31 összefoglalóját olvashattátok.


Kedden a BJJ Pécs csapata által augsztusban rendezendő nemzetközi küzdősport edzőtábort ajánlottuk figyelmetekbe. Ezt egy másik külföldi gála, a Bellator Kickboxing 2 összefoglalója követte. Parázs mérkőzéseket láthattunk ezúttal is.


Szerdán a veterán judo Európa-bajnokság magyar eredményeit olvashattátok, ahol 18 magyar érem született! Három év után tért vissza a ringbe Győrfi Csaba, és a győzelme mellé egy WKF Nemzetközi bajnoki övet is begyűjtött. A mérkőzés utáni interjúnkkal ITT olvashatjátok.


győrfi_csaba_nemzetek_csataja


Csütörtökön újra felhívtuk rá a figyelmeteket, hogy még lehet jelentkezni a július 2-án induló Muaythai Island elnevezésű edzőtáborra, ahol 9 napon keresztül minden a muaythai-ról szól majd! Este az 50. születésnapját ezen a napon ünneplő Mike Tyson-nal zártuk a napot.


Pénteken egy videós interjút mutattunk Nektek, melyben Bacskai Balázs a Reggeli Start című műsor vendégeként értékeli a bakui verseny sikerét, és beszél az Olimpiáig hátralevő 5 hétről is. A sport coaching rovatunk is újra jelentkezett, benne Bánoczi Péter a nagy mester és művészek határon állását boncolgatja.


Szombaton a fesztiválszezonra utalva az alkohol és a sport "kapcsolatáról" olvashattatok. Majd egy legendás mérkőzéssel, a Hunt vs Sefo összecsapással koronáztuk meg a napot. A K-1 kedvelőink kötelező darab!


Vasárnap a nyárias időnek megfelelően a szabadnak is nagyszerűen űzhető jógával - és annak a küzdősportban történő hatékony alkalmazásával - foglalkoztunk .



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség