Heti összefoglaló (95.)

A nyári "uborkaszezon" szinte meg sem látszik a magyar küzdősportban. Egymást érik a külföldi és hazai események, mi pedig igyekezünk mindenről beszámolni Nektek. Nézzük, hogy miről volt szó ezen a héten. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn Nánási Fatime beszámolójával kezdtünk. A Növényi Sportakadámia versenyzői az Amatőr MMA Világbajnokságon állhatott fel a dobogó harmadik fokára.  Majd a zsákolás leggyakoribb hibáit ismételtük át este.


Kedden a római Grappling Európa-bajnokság magyar eredményeit foglaltuk össze. A Harcosok Klubja 23. főmérkőzése mellett sem mentünk el csak úgy. Nagyító alá vettük a Kálucz Martin vs Polgár Ádám összecsapást.


Szerdán az árnyékolás szerepét a birkózásban témát jártuk újra körbe. Amit a sport coaching rovatunk követett, benne Bánóczi Péter az újraépítkezés témájáról írt.


Sport coaching ujraepitkezes


Csütörtökön az augusztus 12-én esedékes III. Fuji Fight Kupát ajánlottuk a figyelmetekbe. Este a Grappling Európa-bajnokságról 2 aranyéremmel hazatérő Szmolka Nikoletta élménybeszámolóját olvashattátok.


Pénteken átnéztük az edzéshez nélkülözhetetlen alapvető vitaminokat.  A Pillanatképek rovatunkban Mirko Cro Cop pályafutását futottuk át. A "horvát zsaru" szeptemberben újra ringbe lép majd a Rizin gáláján.


Szombaton Habash Antoine újrabb keleti győzelméről írtunk. A Regym versenyzője a thaiföldi Rangsan Poonsang-ot verte kiütéssel. Hírt adtunk még arról is, hogy megvan az idei TEK Gála időpontja, és díszvendége. Szeptember 17-én a SYMA Csarnokban rendezik majd az idei gálát, a díszvendég pedig Ernesto Hoost lesz majd.


Ernesto-Hoost-19999_bw


Vasárnap a bokszkesztyűk kialakulását tekintettük újra át. Miként alakult ki, és hogyan érte el mai formáját? A cikkből kiderül.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség