Heti összefoglaló (96.)

Karnyújtásnyira az Olimpia kezdete. Egyre többet foglalkozunk mi is a nyári játékokkal. Emellett az edzőtáborok időszakában ebben a témában is ajánlottunk Nektek lehetőségeket. Ezeken túl interjúk és szakmai cikkek sem maradtak el a héten. Nézzük sorban, hogy miről volt szó az elmúlt 7 napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn az izzadás és a hőszabályozás témakörrel kezdtünk. Mikor, ha nem most a legaktuálisabb. A sportolás mellett nem szabad megfeledkezni a folyadélpótlásról sem! Maradva az edzéseknél progresszív sparring címmel tippeket adtunk Nektek, amivel tovább javíthatjátok a közös gyakorlások minőségét.


Kedden az augusztusban esedékes szegedi MMA edzőtábort ajánlottuk figyelmetekben, ami kedvező ára mellett a helyszín miatt is kihagyhatatlan azok számára, akik fesztiválozás helyett nem állnának meg a technikai fejlődében a nyári időszakban sem. Badr Hari decemberben összecsap Rico Verhoevennel. Ennek okán újra elolvashattátok exkluzív interjúnkat Hari-val, aki Magyarországról elsőként szólaltattunk meg.


mma_edzotabor_szeged_2016


Szerdán egy másik edzőtábort, a BJJ Pécs csapata által szervezett 7 napos eseményre emlékezettünk Titeket. Még nem késő rá nevezni. 7 nap, 6 edző és 5 sportág vár rátok. A Rizin Fighting Federation szeptemberre összerántott egy újabb mega-eseményt, melynek központjúában egy 16 fős, nyílt torna áll majd. Mirko Cro Cop-pal és Wanderlei Silva-val a soraiban. Erről olvashattatok részletesebben nálunk még ezen a napon.


Csütörtökön Sastin Marianna olimpiai felkészülésébe pillanthattunk be. Világbajnok birkózónkkal a Vasas TV stábja beszélgetett. Az elmúlt időszakban több nagyágyú is megbukott a doppingteszten az MMA világában. Ezzel kapcsolatban mondta el véleményét Firas Zahabi.


Sastin Marianna_borító


Pénteken megnézhettük Habash Antoine múlt heti kiütéses győzelmét. Kelemen Balázs és Rácz Félix megszakította a közös munkát. Erről is olvashattatok. Legendás meccsek rovatunkban Mark Hunt és Ray Sefo összecsapását tekintettük meg.


Szombaton a bokszkesztyűk ápolásáról olvashattatok. Este a Phuket Dreaming sorozat "A világ tetején" című részét ajánlottuk az esti pihenéshez.


Vasárnap a túlzott fehérjebevitel káros hatásairól és ennek elkerüléséről cikkeztünk.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség