Harcsa Zoltán - Rióban már az érem a cél

Harcsa Zoltán lesz az egyik ökölvívó riói nyári Olimpián, aki a magyar színeket képviseli. Zoli felkészülésének utolsó fázisába a Vasas TV segítségével tekinthetünk be.

Harcsa-Zoltan

Bacskai Balázs és Harcsa Zoltán lép majd ringbe Rióban magyar színekben az Olimpián. Két remek ökölvívónk kiváló formában végzi a felkészülés utolsó heteit. Mindkét ökölvívónk munkáját korábbi Világbajnokok segítik. Bacskai Balázs Erdei Zsolttal, míg Harcsa Zoltán a Vasas edzőtermében - többek közt - Balzsay Károly irányítása mellett végzi a kemény edzésmunkát. Amelytől azt várjuk, hogy megtérüljön Brazíliában, és a londoni 5. helyezés után ezúttal már a dobogón lássuk Zolit - és Balázst is-!


Harcsa Zoltán edzésébe a Vasas TV stábjának köszönhetően tekinthetünk be. Zoli mesél a klubváltásról - Fradiból a Vasasba-, a londoni Olimpiáról is, amit akkor az 5. helyezéssel hatalmas csalódásként élt meg.


Zoli a videóban is elmondja, hogy rendkívül motivált, ez segít neki a kemény edzésmunka végrehajtásában, amit most a hőség is megnehezít. Rióban pedig nem más, mint az érem a cél! Kívánjuk, hogy teljesüljön Zoli álma!


Nézzük a videót:


https://youtu.be/H7eRd0DB75o