AFC 3 – Ismerős nevek a programban

Jön az AFC 3! Az Austrian Fight Challange harmadik gáláját rendezik szombaton Bécsben, ahol például felvidéki és dunaharaszti harcosok is ringbe lépnek majd!

afc_3_borító

Az Austrian Fight Challenge (AFC) a harmadik felvonásához érkezett, ahol ismét Ausztria legnevesebb harcosai lépnek majd ringbe K-1 és MMA szabályrendszerben. A felhozatalban néhány ismerős nevet is találhatunk.


A Gym23 amellett, hogy Ausztria egyik legjobban felszerelt küzdősporttal foglalkozó komplexuma, a rendezvényeivel is igyekszik kivívni magának a hírnevet. Termében olyan bajnok edződnek, mint Grigor Aschugbabjan vagy Aleksandar Rakic, aki a tavalyi IMMAF Világbajnokságon 3. helyezést ért el.


Rákanyarodva a szombati gála programjára, ezúttal sem maradnak izgalom nélkül, akik kilátogatnak majd az eseményre a Gym23 termébe.


Magyar nevek is feltűnnek majd a ringben. Az egyik legnehezebb feladat vár majd a Dunaharaszti Kempo SE versenyzőjére, Soós Tiborra, akire a 'Viking' becenévre hallgató német, Ruben Wolf vár majd egy igazi nehézsúlyú MMA ütközetben. Bolgár ellenfele lesz Hegedűs Zoltánnak, a Fuji Team harcosának. Ő a 32 éves Esko Kassab-bal méri össze tudását, ugyancsak MMA-ban, 65 kg-ban.




[caption id="attachment_13476" align="aligncenter" width="504"]viking_Wolf A Viking akcióban[/caption]

Az osztrák Happy Fight Enns csapatának két magyar versenyzője itt ott lesz gálán, Kolonyi Csaba az osztrák Marko Kisic-csel, míg Horváth Benjámin - egy visszavágó keretében - a szintén osztrák Johann Mayer-rel néz farkasszemet. Előbbi MMA, míg utóbbi K-1 szabályrendszerben.


Ha azt írtuk fentebb, hogy Soós Tiborra nehéz feladat vár, akkor a felvidéki Bősi Kempo csapatának versenyzőjére, Nagy Istvánra talán a legnehezebb ezen az estén. Neki az osztrákok egyik kedvencével, Philip Schranz-cal kell megküzdenie. Schranz ugyan már 36 éves, de még mindig európai top szinten tud teljesíteni. A felvidéki harcosnak nagyon fel kell majd kötni azt a bizonyos nadrágot. Kettőjük csatáját is MMA szabályrendszerben rendezik majd, 72 kg-ban.


schranz vs nagy


Benkő Milán K1 szabályrendszerben, -72.5kg-ban mérkőzik meg a török Vahit Ipek ellen, Veder Martin pedig a szerb Djordje Cicmiloviccal lép a kötelek közé, szintén K1-ben, -67kg-ban! Aki teheti vagy esetleg a közelben jár ne hagyja ki a szombati gálát! Az AFC harmadik felvonásán igazi közönségszórakoztató csaták várhatók! További infók az AFC Facebook oldalán.



Itthonról pedig szurkoljunk a magyar harcosoknak!