Nánási Fatime - Nagy erőt adtak a szurkolók

A Las Vages-ban rendezett Amatőr MMA Világbajnokságról honlapunkon is beszámoltunk több alkalommal. Nánási Fatime segítségével most megismerhetjük, hogy milyen volt a verseny belülről.

Fatime_bronzéremmel

A kiutazott magyar csapat legjobb eredményét Nánási Fatime érte el, aki a dobogó harmadik fokára állhatott fel 52 ország versenyzője közt. Bronzéremmel a nyakában hazaérkezve, miután kipihente magát billentyűzetet ragadott, hogy nekünk is meséljen a kint töltött időszakról és a Világbajnokságról.  


Következnek az ő sorai:


„Kicsivel kevesebb, mint két hetet tölthettünk Amerikában versenyzőként. Öt magyar versenyző indult velem együtt a Las Vegasban megrendezett IMMAF Világbajnokságon. A mezőny nagyon erős volt. Az utazás fáradalmait sajnos nem tudtuk rögtön kipihenni. Hétfő reggeltől voltak a regisztrációk, illetve az előzetes súlymérés, ahol még volt egy minimális súlyengedmény, és a felszerelés lecsekkolása is itt zajlott. Este szabályismertetés és sorsolások voltak. Kedden orvosi vizsgálattal és súlyméréssel kezdtünk, itt viszont már semmilyen engedményt nem kaptunk. Ezen a napon kezdődtek meg a küzdelmek. A női meccseket más napokra rakták, így én csak csütörtökön kerültem ketrecbe. A magyar csapat nagyon ki tett magáért, a fiúk egytől-egyig nagyon jól küzdöttek.


Ezen a napon csak Cziffra Attila került tovább, viszont másnap reggelre sajnos belázasodott, és így nem versenyezhetett tovább. Nagyon komolyan vették az orvosok a dolgukat. Addig el sem mozdulhattunk a ketrectől mérkőzés után, míg át nem vizsgáltak minket. Csütörtökön rám került a sor. Nagyon akartam azt a győzelmet, főleg, hogy a magyar csapatból már csak én voltam esélyes. Nagyon izgultam. Az első menetben sikerült befognom egy karfeszítést orosz ellenfelemen, azonban nem kopogta le. A második menetben sikerült földön a ketrechez szorítanom. Folyamatos sorozást követően TKO-val győztem. Megvártuk a súlyomban következő meccset, hogy lássuk másnap, kivel kerülök szembe. Nem kellett sokat várnunk, ugyanis német ellenfelem 33mp alatt földön elintézte a finn versenyzőt. Pénteken már tudtuk a meccsem felépítését.


Azt beszéltük meg, hogy megpróbálom állásban megoldani a meccset fekete öves némettel szemben. Így is tettem. Három menetet végig állóztunk. Mint később kiderül, ő sem akart a földön küzdeni velem az előző meccsem miatt. Sajnos azonban hosszú karjaival ő hamarabb elért engem, mint én őt, így a végén pontozással alul maradtam. Kicsit összeszedtem magam, és már mentünk is a UFC Expo-ra. Egy terem ami csak a UFC-ről szól, maga volt a paradicsom. A napokban a UFC Tonight showban is megmutattuk magunkat, melyet a Fox Sport közvetített. Itt találkozhattunk és fotózkodhattunk pár nagyobb nevű versenyzővel ( Jon Jones, Miesha Tate, DC, stb.) . Rengeteg látványosságot megnéztünk a városban.


A társaság, a hangulat, a szervezés, minden nagyszerű volt és színvonalas. Köszönöm szépen mindenkinek, hogy szurkoltak értünk! Szuperek vagytok!


Fatime_dobogó


Nagy erőt adtak, akik szurkoltak értünk! Köszönöm szépen azoknak, akik bizalmat szavaztak nekem. Mátyás Leventének, Sárközi Robinak, Marián Gyurinak, a magyar válogatottnak, az edzőimnek és a csapatomnak! Köszönöm a támogatóimnak hogy segítettek a kijutásomban, a Holofon kft-nek, a Livewire-nek és az egyéni támogatóknak!”


Mi pedig ismételten gratulálunk a Világbajnoki bronzéremhez!