Heti összefoglaló (94.)

A sportágak széles palettája vonult fel ezen a héten is honalpunkon. A judótól az ökölvívásig olvashattatok mindenről, illetve a Grappling Európa-bajnokságot is figyelemmel követtük. Tekintsük át alaposabban, hogy miről volt szó az elmúlt hét napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn az rekord nevezést hozó Atom-kupa eredményeit hoztuk, amit este a szombati Harcosok Klubja 23. gála összefoglalója követett.


Kedden a Siófok 2016 Grappling Bajnokságról néztünk megegy videós ízelítőt. A Superkombat is újra hallatott magáról, egy igazán izgalmasnak ígérkező gálát hoz nekünk nyárra.


superkombat_wgp_july_30_mamaia


Szerdán Harcsa Zoltál olimpiai felkészülésébe tekinthettünk be a Vasas TV jóvoltából. Újabb beharangozó következett. A Kunlun Fight sem marad adós a nyáron. Remek párosításokat hozott tető alá a szervezet, és Japán után Kínát is beveszik majd.


Csütörökön egy másik éremesélyes Olimpikonról olvashattatok. Bácsi Péter remek formában  - elmondása szerinte -  a jó úton halad Rió felé. Külföldi legendával folytattuk. Roy Jones Jr. pályafutásába pillantottunk bele a nap végén.


Pénteken írtuk, hogy elindult Rómába a Grappling Európa-bajnokságra a magyar csapat. Kilenc versenyző lép majd szőnyegre szombaton és vasárnap. A szentedrei harmadik Muaythai Island-ról is kaptunk összefoglalót a szervező, Skrobár Róbert jóvoltából.


Szombaton legendás mérkőzések rovatunkból a Cro Cop vs. Wanderlei Silva visszavágót hoztuk 2006-ból. A két legenda 10 év után szeptemberben újra összecsaphat Japánban a Rizin szervezet gáláján. Hamarosan részleteket olvashattok erről is. Habash Antoine újra Kínában lép majd ringbe. Erről írtunk Nektek a nap zárásaként.


Vasárnap a Grappling Európa-bajnokság szombati eredményeiről írtunk, és mi másról, mint a magyar érmekről! Három érem, ebből 1 arany!


szmolka_dobogó



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség