Kick-box US Open 2016

Kick-box US Open 2016 - tarolt a KirályTeam!

[caption id="attachment_9689" align="aligncenter" width="504"]Kick-box US Open illusztráció /képünk illusztráció/[/caption]

Véget ért a földkerekség legnagyobb méretű kick-box versenye Floridában, az 57 ország 3500 indulóját felvonultató orlandói ISKA US Open. A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box akadémia felnőtt Világbajnokaival kapcsolatosan hatalmas sikerekről tudunk beszámolni.


Immáron hetedik éve, hogy egy maroknyi csepeli harcos rendre borsot tör a tengerentúliak orra alá, de ez az idén - ha lehet - még fergetegesebben alakult. Tegnap az egyéni súlycsoportos küzdelmek zajlottak, majd azt követően került sor az esti gálára. Természetesen itt is érdekeltek voltunk, hiszen a csapatok közötti döntőben mindkét ágon volt KirályTeam-es.


Az "A" csapatban Imre Tamás és Veres Richárd, a "B" csapatban Mórádi Zsolt és Gömbös László! Azaz négy KirályTeam-es helye a csapatdobogón már tegnap biztos volt!


Ugyancsak az esti gálán került sor a mindenki számára nyitott Grand Champion küzdelmek döntőjére, ahol Imre Tamás és Mórádi Zsolt vívott házi döntőt! A Grand Champion dobogó harmadik fokára is csepeliek álltak (Gömbös László és Veres Richárd), azaz a csepelieken kívül más nem fért fel a dobogóra az US Openen!


/Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia FB oldala nyomán/