Bacskai Balázs - Mélypontról az Olimpiáig

Bacskai Balázs lesz az egyik ökölvívónk Rióban, aki hazánkat képviseli majd. Balázs felkészülésébe most a Vasas TV jóvoltából be is pillanthatunk.

bacskai_balazs

Balázs Balázs a Vasas sportolójaként készült Erdei Zsolt irányítása mellett a riói nyári játékokra, ahol Harcsa Zoltán mellett képviseli a piros-fehér-zöld színeket a szorítóban. Balázs sok mélypontot megjárt eddigi pályafutása során, és szinte szükségmegoldásként jött számára a lehetőség, hogy Erdei Zsolttal készülhet, de korábbi világbajnokunk visszahozta Balázs kedvét, és a közös munka egyre gyümölcsözőbb.


Balázs a videóban mesél az kvalifikációs időszak nehézségeire, az utolsó pillanatban kiharcolt kvótáról. Megemlíti a Vasasban eltöltött időszakot is, hogy mennyit tett hozzá a pályafutásához, hogy  olyan bunyósokkal készülhetett, mint a Bedák testvérek, Darmos József vagy Dányi Róbert. Ezek mellett a nélkülözhetetlen családi háttér sem maradhat el.


Harcsa Zoltánhoz hasonlóan Balázs is nagyon motivált és jó formában várja a hamarosan kezdődő Olimpiát, ahol célja, hogy minél több meccset bunyózhasson.



Legyen így, szurkolunk Balázsnak is itthonról!

https://youtu.be/YB0MiLpAc9s