Heti összefoglaló (99.)

Cselgáncsozóink után a héten a birkózókért szoríthattunk az Olimpián. Ez volt a hét fő témája, emellett a hamarosan kezdődő IFMA Junior Muaythai Világbajnokságról is írtunk. Emellett a megszokott szakmai cikkek és az interjúk sem maradtak el. Mint minden vasárnap, most is áttekintjük az egész hetet újra. Heti összefoglaó az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn Bácsi Péter riói szerepléséről számoltunk be. A Fradi klasszisa az ötödik helyen zárta az Olimpiát. A délután folyamán a Kétegyházán lezajlott HMMAF Kupa eredményeit.


Kedden újabb ötödik helyezésről adhattunk hírt, ami ezúttal Lőrincz Viktor nevéhez köthető. Viktor az egész nap során keményen küzdött, az érmet sajnos vitatható bírói döntések sorozata vette el tőle. A nap folyamán két birkózónkért is szoríthattunk. Az eredményeket az esti cikkünkben foglaltuk össze.


Szerdán Lénárt Ágota sportpszichológus gondolatait osztottuk meg Veletek, aki reagálva Tóth Krisztián nyilatkozatára elmodta, hogy a mentális felkészülés elengedhetetlen a versenysportban. Érdemes elolvasni! Este Elszaszer Dáviddal készített interjúnkat hoztuk. A Szigetszentmiklós-Tököl kiválósága több kihívásra is készül a következő időszakban.


Csütörtökön beharangoztuk Sastin Marianna és Németh Zsanett szereplését. Ezen a napon a hölgyeken volt a sor Rióban. Este az MMA bandázs felépítését bemuatotó cikkünket olvashattátok, melyben videós segítséget is találtatok.


Pénteken írtuk, hogy elindultak versenyzőink Rehák György vezetésével a Junior Muaythai Világbajnokságra Bankokba. Spéth Norberttel is beszélgettünk, aki az elmúlt időszakról, felkészüléséről, terveiről és többek között arról mesélt nekünk interjúnkban, hogy miért váltott a 67kg-os kategóriára!




[caption id="attachment_8898" align="aligncenter" width="504"]Spéth Norbert és Albrecht Péter összecsapása Spéth Norbert és Albrecht Péter összecsapása[/caption]

Szombaton Ligeti Dániel és Veréb István lépett szőnyegre szabadfogású birkózóink közül. Később egy nagyszerű hírrel szolgálhattunk. Ami eddig pletyka volt, az mára biztossá vált. A Bellator Kickboxing Magyarországra jön! Tetőzve a hírt, egy címmérkőzéssel megkoronázva, amit Laszák Zoltán vív! Részletek a cikkben!


Vasárnap a hátramaradt két birkózónk Rióban elért eredményeiről számoltuk be. Vferéb István a vigaszágon, míg Ligeti Dániel a negyeddöntőben esett ki.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség