Heti összefoglaló (97.)

A héten megkezdődött az év legjobb várt sporteseménye, a riói nyári Olimpia. Ennek kapcsán is beszámoltunk Nektek a küzdősportok tekintében minden fontos hírről. Ezek mellett nyári táborokról és szakmai cikkekről is olvashattatok, hogy követtétek portálunkat. Fussuk át újra, hogy miről volt szó az elmúlt 7 napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a kick-box válogatott csopaki edzőtáboráról cikkeztünk, ami este Bánóczi Péter Újraépítkezés című cikkének folytatása következett.


Kedden Bacskai Balázs Olimpiai felkészülésének utolsó pillanataiba tekinthettünk bele a Vasas TV jóvoltából. Ha már az edzés volt a téma, akkor maradtunk ezen a vonalon. Az ugrálókötél sokoldalúságát mutattuk be egy cikk és egy videó segítségével.


Szerdán a Magyar Kempo Szövetség központi nyári edzőtáborának beszámolóját olvashattátok, ahol több dan-fokozat is kiosztásra került. Az edzőtáborok sorából nem marad ki a LION Muay Thai Team sem. Tokajban olyan nevekkel edzhettek a résztvevők, mint Kunkli Tivadar, Gönczi János, Balogh Norbert, Görbics Gábor, Éltető Daniella!


LION_Muay_Thai_Team-edzotabor_lead


Csütörtökön hírt adtunk róla mi is, hogy a karate ott lesz a tokiói Olimpián. Így még több magyar sportolóért szoríthatunk majd 4 év múlva. Este a A '90-es évek bokszvilágának utolsó nagy ikonjának, Prince Naseem Hamed-nek a pályafutását tekintettük át. Show, tudás, technika.


Pénteken már teljesen fordulattal az Olimpiára koncentráltunk. A sorsolások után kiderült, hogy kik ellen kezdenek judósaink és ökölvívóink Brazíliában. Egy izgalmas dokumentumfilm jutott a nap végére. Fedor Emelianenko 11 évvel ezelőtti felkészülésébe tekintünk be. Az MMA élő legendája akkor Mirko Cro Cop ellen készült a ringbe.


Szombaton Csernoviczki Éva kezdte meg a judósaink közül a szereplést. Évi simán ment tovább ukrán ellenfele ellen, ezt követően azonban megsérült. Az argentin világbajonok ellen már komoly fájdalmak közepette állt ki. Nem is sikerült így a csoda. Este a több szavazáson is a világ egyik legkeményebb MMA mérkőzésének választott Don Frye vs Yoshihiro Takayama összecsapást mutattuk Nektek.


csernoviczki_eva_cherniak-1


Vasárnap már tudtuk, hogy Csernoviczki Éva combhajlító izma sérült meg, ezért nem váltak valóra az érmes álmok. Ökölvívóink közül Bacskai Balázs kezdi ma meg a szereplést.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség