Bellator Kickboxing - Címmérkőzés Budapesten

Biztossá vált az elmúlt hetek során, amiről elsőként portálunk adott hírt, a Bellator Kickboxing Magyarországra jön!

[caption id="attachment_13999" align="aligncenter" width="503"]150316_karim ghajji Karim Ghajji Budapesten védi meg első alkalommal bajnoki címét![/caption]

Ahogy korábban írtuk, Joe Schilling nemrég a népszerű UFC kommentátor, fekete öves bjj-s, stand up sztár Joe Rogan podcastjében szerepelt vendégként, ahol többek között sérüléseiről, meccseiről és arról is beszélt, hogy legközelebb valószínűleg szeptemberben láthatjuk őt újra akcióban, méghozzá úgy tűnik, hogy Magyarországon!


Nos, a dátum már fix, és ahogy sejteni lehetett, a Bellator Kickboxing a szeptemben 17-én rendezendő TEK Gála megkoronázásaként rendez egy hatalmas gálát a budapesti SYMA Csarnokban!


Annyiban változás van, hogy Joe Schilling nem szerepel az előzetes felhozatalban, de így sem maradunk sztárok nélkül! Sőt, egy címmérkőzést is rendeznek majd, melynek egyik főszereplője Laszák Zoltán lesz!


ghajji-bellator-2_6cf6ce5771fd6a1d15700bd90475852e


Laszák Zoli ellenfele a 35 éves Karim Ghajji lesz. Ghajji nem első alkalommal szerepel Bellator Kickboxing gálán. Legutóbb Olaszországban Mustapha Haida felett aratott pontozásos győzelmet, és ezzel megnyerte azt a címet is, amit most Zoli ellen véd majd meg első ízben. Volt már alkalma pályafutása során például Nieky Holzken-nel is összemérni erejét, ott azonban a holland esélyt sem adott a franciának.


Laszák Zoli mellett szerepet kap még az est folyamán Benedek Zsolt is, aki Zolihoz hasonlóan nagyon kemény ellenfelet kapott az amerikai Raymond Daniels személyében.  Daniels nevéhez fűzödik többek közt az "Évtized KO-ja" cím a Glory-nál.


https://youtu.be/d1o-V8W-izY

Daniels amatőr és profi eredményei is kimagaslóak. Ugyan ő sem fiatal már, 36 éves kora ellenére még mindig komoly tempót diktál. Idén már két mérkőzést is maga mögött tudhat. A Glory és a Bellator Kickboxing gálák rendszeres résztvevője.


A SYMA Csarnokban rendezendő gálán láthatjuk még Cseh-Lantos Renátát is. Reni a holland Denise Kielholtz ellen száll majd ringbe.



A gálával kapcsolatos újabb infókról folyamatosan beszámolunk majd! Addig is be lehet már duplán karikázni a naptárban a dátumot. Szeptember 17, szombat, SYMA Csarnok!