Három címmérkőzéssel kezd a Felix Promotion

A Felix Promotion szeptember 17-én, Várpalotán, szabadtéri bokszgálával kezdi meg az őszi bokszszezont, melynek programja az elmúlt évek egyik legjelentősebb magyarországi ökölvívó eseményének ígérkezik.

Felix_promotion_varpalota_20160917

A piacvezető bokszvállalkozás 12 esztendeje nem rendezett szabadtéri bokszgálát, ám Várpalotán ismét a kék ég alatt kerül felállításra a Felix Promotion sok nagy csatát látott szorítója. Az iroda három címmérkőzéssel kedveskedik a Veszprém megyei eseményre kilátogató, valamint az M4 Sport csatornát választó sportbarátoknak; két küzdelem során a WBO (Bokszvilágszervezet) öve kerül terítékre, míg a harmadiknál a magyar bajnoki címért küzdenek.


A WBO az egyik legjelentősebb profi ökölvívó világszervezet, különböző címeiket világsztárok/világklasszisok sora birtokolta, és birtokolja jelenleg is. Éppen ezért hatalmas lehetőség előtt áll a cirkálósúlyú Szellő Imre, valamint a félnehézsúlyú Baranyi Richárd, hiszen a Felix Promotion részéről ők ketten kapnak majd lehetőséget a WBO égisze alatt bizonyítani Várpalotán.


Győzelmük esetén nem csak hatalmasat léphetnek előre a világranglistákon, hanem a nevüket egy lapon említik a súlycsoportjaik nagyágyúival – így a magyar iroda két ökölvívójának karrierje túlzások nélkül jelentős mérföldkőhöz érkezett.


Várpalotán kötelek közé lép még Berki Ferenc, Tóth Tamás, Darmos József, Kovács Zoltán „Caramel”, Pintye Szabolcs és Harcsa Norbert is. A Felix Promotion a pontos programot, így az ellenfeleket is, a következő hetekben hozza nyilvánosságra. A rendezvényt a közszolgálati sportcsatorna, az M4 élőben sugározza.


/forrás: felixpromotion.com/