Jön a XV. Nagy Sportágválasztó

Egyedülálló lehetőség nyílik a hétvégén, hogy olyan sportokat is kipróbálhass, amiket eddig esetleg nem tudtál, vagy épp az iskola miatt új környezetbe kerültél és most új lehetőségek fele nyitnál, akkor a XV. Nagy Sportágválasztó rendezvényen a helyed! A közel 100 sportág közül biztosan találsz Te is olyat, amely elnyeri a tetszésedet!


endre cucca2
"A Nagy Sportágválasztó célja nem változott: minél többeket buzdítani a sportolásra, egy helyszínen lehetőséget adva közel 100 sportág kipróbálására. Mert más érzés nézni a sportot, és más érzés kipróbálni, kézbe venni a sporteszközöket, belekóstolni az egyes mozgásformák lényegébe, gyakorlati sportélményeket szerezni, melyek a szervezők reményei szerint sokakat vezetnek el a kiválasztott mozgásforma sportegyesületi kapuihoz. Ismét lesznek vizes medencék több sportágnak teret adva (kajak-kenu, sárkányhajó stb.), lesz sípálya, lovarda, mászófal, továbbá az érdeklődők a küzdősportok és a labdajátékok sokaságával is megismerkedhetnek. Lesznek olimpiai és nem olimpiai, szabadidős és versenysportok, nőiesebb és férfiasabb sportok egyaránt, ami biztos, itt mindenki megtalálhatja a korához, erőnlétéhez, testfelépítéséhez leginkább illő sportágat. " - sportagvalaszto.huA rendezvény helyszíne: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/a.
A belépés INGYENES!


A rendezvény 2 napos, szeptember 19 (péntek) és 20 (szombaton) lesz látogatható, melyen természetesen az ellenfelem.hu is részt vesz majd.