Dietz Gusztáv - Értünk megyek, magyarokért

Villámgyőzelemmel tért vissza hazai közönség elé Hatvanban Dietz Gusztáv, és most hazai vizekről nemzetközire vált újra, a következő állomás Románia, ahol Sergio Breb várja majd a másik sarokban.


dietz


Hosszú hónapok teltek el a hatvani gálát megelőzően meccs nélkül, ahol azonban egy lábfeszítést követően alig egy perc alatt végrehajtotta a kötelezőnek mondható feladatot, és behúzta a győzelmet neve mellé. Most egy rövid interjút olvashattok Gusztival, pár nappal a román túra előtt.


e.: - Villámgyőzelemmel hoztad a meccset legutóbb Petrovszki ellen. Arra azért elég volt az a közel 1 perc,hogy a "meccs-rozsda" lekopjon?


D.G.: - Tisztelettel köszöntöm az ellenfelem.hu olvasóit! Az előző meccsemet Attilával valóban azért vállaltam, hogy Romániába ne úgy menjek be, hogy az azt megelőző meccsem pont egy éve volt, Bécsben! Szerettem volna jobban benne lenni, hogy ugye emberek elé kell kimennem. Még melegében ugye.. Hatvanban igaz szerencsém is volt! A birkózócipő megint és hát még a guardomba is belépett Attila! Nagyon jó kérdés, nagyon remélem! A közönségflash csúnyán fogalmazva mindenesetre megvolt! Nagyon nem bánnám ha hasonlóan jól jönnék ki a bunyóból!


e.: - Mit tudsz az aktuális ellenfeledről, Sergio Breb-ről?


D.G.: - Hazudnék ha azt mondanám hogy végig akarok menni vele. Erős ellenfél, komoly álló rutinnal.. érezném utána magamat még egy darabig és nem biztos hogy jól! Törekedni fogok gyorsan pontot tenni a végére! Romániában nem voltam még. Jó bunyósok, kemény ellenfelek és nem utolsó sorban nívós gálák! Ez a srác már megvert két éve egy csapattársamat (Foltin Ottót - a szerk.), szeretnék érte revansot venni! Nagyon szeretnék!


10407704_1500991476847618_7012703678488634652_n


e.: - Az edzések levezénylése mellett jut időd a saját felkészülésedre is,vagy a kettőt kombinálod?


D.G.: - A saját edzéseimet is végigküzdöm természetesen, de előszeretettel elmegyek pofonért is! Szerencsére itthon van kihez.. úgy gondolom ebben jobbak vagyunk, mint fociban! Szívből remélem hogy megtaláljuk a helyes irányokat és a megfelelő partnereket hozzá! Egymást segítve bemutatkozni a világnak és nem pedig egymást közt vébéset játszani! Ezen vagyok minden erőmmel! Köszönöm az érdeklődéseteket, gondoljatok rám 28-án! Értünk megyek, magyarokért...