Fight Night Hungary - Háború lesz!

FightNightHungaryNov16HabashMitev


"Nem egyszerű harc, háború lesz!" – ezt ígéri Tihomir Mitev a WKN európa-bajnoki övének birtokosa, aki holnap lép ringbe, hogy megvédje címét a magyar Habash Antoine ellen a Barba Negra Music Klub szórakozóhelyen, Budapesten.


Folytatódik a Fight Night Hungary küzdősport gálasorozat a Re-Gym szervezésében, melynek következő állomása, 2014. november 16-án vasárnap 18:00 órakor a WKN Európa-bajnoki címmérkőzés lesz. Emellett négy muay-thai és öt K1 szabályrendszerű meccset és egy úgynevezett prestige fight-ot is láthat majd a közönség az egyik legjobb magyar thaiboxos, a ReGym-es Birics Tamás és Görbics Gábor között.


Gorbics_Gabor-vs-Birics_Tamas


A full contactból ismert Görbics Gábor elmondta, 2011-ben már találkoztak egyszer, akkor három menet alatt döntetlen volt az állás, és extra menetben tudott végül győzedelmeskedni és a mostani meccs is hasonlóan izgalmasnak ígérkezik.


Az alig 22 éves Habash Antoine tavaly történelmet írt, amikor megszerezte Magyarország első K-1 világbajnoki címét WAKO PRO szabályrendszerben. Most azt üzente bolgár ellenfelének, hogy felkészült, nagyon jó formában van és a WKN Európa-bajnoki övét elveszi tőle, az öv itt marad Magyarországon. A WKN címvédője a mérlegelésnél arról beszélt, hogy mindent megtesz azért, hogy legyőzze Antoine-t. A 19 éves Tihomir Mitev, aki a WMF muay-thai Európa-bajnoki címét is birtokolja, azt mondta: nemcsak harc, de háború lesz a meccs, aminek a végén ő lesz a győztes. Ezek után a versenyzők mérlegeltek. Habash Antoine 59,9 kilogrammal, Tihomir Mitev 60,2 kilogrammal teljesítette a súlyhatárt.


Rehák Görgy, a WKN magyarországi promótere szerint másfél évig dolgoztak, hogy összejöjjön ez a meccs. A Re-Gym első embere azt ígérte, hogy a mostani, komoly presztízst jelentő Eb-címmeccs után jövőre hasonlóan színvonalas gálákkal folytatják a Fight Night Hungary küzdősport gálasorozatot.


A bemérlegelés képei:


[gallery type="slideshow" link="none" ids="2603,2604,2605"]