Magyar kickbox - sikerek egész évben

Igen mozgalmas és eredményes év után kickboxosaink még az év végén is képesek a lentebbiekhez hasonló eredmények szállítására.


A WAKO kickbox versenyén, a szlovéniai Zagorjében, az év végi levezető versenynek betervezett viadalon 2 ezüstérmet és 5 bronzérmet szereztek a Szigetszentmiklós-Tököl SE versenyzői. Elszaszer Dávid, Ahmad Ilias ezüstérmet, míg Fésű Lajos, Vigmond Richárd, Vejmola Dániel és Ahmad Ilias bronzot hoztak haza.


[gallery type="slideshow" link="none" ids="2466,2465"]

De az Unicentrál Bulls két nagyszerű harcosa, Grónai Sándor és Nardelotti Zoltán is remekeltek Olaszországban, Milánóban, A WFC világszervezet Full-Contact ( K-1, Thai-Box, Muay-Thai, MMA) világbajnokságán, Csányi János, Vlasich Róbert felkészítő edzők és mindnyájunk örömére.


A 24 ország részvételével rendezett versenyen Grónai 62 kg-ban mérkőzött a WFC Szervezet thai box fél-profi Világbajnoki Övéért a francia Tony Bocchi ellen, Nardelotti Zoltán pedig junior 75 kg-ban a francia Xavier Cacheux ellen a WFC szervezet K-1 fél-profi Világbajnoki Övéért.


Mindkét sportoló egyhangú pontozással győzött ezzel öregbítve az Unicentrál Bulls klub és a magyar kickbox hírnevét.


És ha ez még mindig nem lenne elég, a Kick-Thai Boxing Team Baja különítménye Nagy Dániel (Thai-Box, -84kg) révén arany, míg Vidákovics Patrik (K1, 77kg) és Koprivanecz Milánnak (MMA, 82 kg) köszönhetően két ezüst éremmel térhetett haza. Nagy Dániel megszerezte  a WFC Thai Box amatőr világbajnoki címét!


Gratulálunk mindenkinek!


[gallery type="slideshow" link="none" ids="2463,2464"]

/forrás: Szigetszentmiklós-Tököl SE, Unicentrál Bulls Facebook/