Heti összefoglaló

Fogynak a hetek az évből, az év végi versenyáradat pedig már hetekkel ezelőtt megkezdődött. Mi is gőzerővel dolgozunk azon, hogy ne maradjatok le semmilyen fontos hírről és információról.


IMG_0866


Mindjárt a hét elején, hétfőn az év legfontosabb kempos eseményével kezdtünk, a XIX. Hanshi Kupa beharangozójával.  Különleges az idei verseny, hisz 3 év után újra a helyszínen tekinti meg a stíluslapító nagymester Dr. Harnos Imre is a küzdelmeket.


Kedden a nagy sikerű első írása után, újabb kiváló cikkel jelentkezett szakértőnk, Bóna Krisztina, a téma ezúttal az volt, hogy milyen terültek fejlesztésében lehet hasznos a küzdősportokban a sportpszichológia. A visszajelzések szerint Krisztina írása ismét nagy sikert aratott, mindenképpen lesz folytatása a sorozatnak.


Szerdán az előző hétvégén élete meccsét megvívó Tóth László gondolatairól olvashattatok. Laci ukrajnai kirándulása sajnos pontozásos vereséggel zárult, ennek ellenére rengeteg gratulációt begyűjtött a mérkőzés után a soproni boxoló.


Még szintén a szerdai naphoz köthető hír volt a maribori Kickbox EB beszámolója, melyben 13 magyar éremről olvashattatok. Szép volt srácot!


 egyeni-halker


A csütörtök a csapatbemutató napja volt, melynek keretein belül a győri Koko Gym csapatát ismerhettétek meg. A Kókai Gábor vezette csapat fő profilja elsősorban az MMA, amit egyre nagyobb szinten űznek Rába partján.


Jövő héten újabb gálával jelentkezik a Ferobox Event, ezen gálán már ringbe lép a tatabányai eseményt sérülés miatt kihagyó Kovács Attila "Vipera" is, akinek francia ellenfele lesz a budapesti gálán, erről olvashattatok pénteken.


10553413_590524804386667_8578978986484487707_n


 Szombaton Szegeden jártunk, ahol a Magyar MMA Országos Küzdősport Szövetség első amatőr bajnokságát tartotta, illetve a Global Grappling versenysorozat soros állomása is ebben az időpontban volt a Szeged Városi Sportcsarnokban. Az eseményről holnap bővebb beszámolóval jelentkezünk!




[caption id="attachment_2948" align="aligncenter" width="550"]szeged1129 A megnyitó pillanatai - a harcosok "fele"[/caption]

Ezen a héten sem maradtak el tehát a megszokott rovataink és szakmai érdekességek. Tartalmakkal kapcsolatban várjuk észrevételeiteket és esetleg ötleteiteket, hogy mi az, amiről még szívesen olvasnátok az ellenfelem.hu oldalon.


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség