Heti összefoglaló

Heti összefoglalónkban ismét a hét legfontosabb írásait és híreit olvashatjátok. Az elmúlt 7 napban volt olvashattatok magyar sikerekről, az olimpiai bajnok Kovács Antalról,de szakmai cikkel sem maradtunk adósak, és újabb csapat is mutatkozott be oldalunkon. Nézzük akkor sorban az eseményeket....


IMG_0866


 Hétfőn számoltunk be arról, hogy olvasói szavazás is dönthet arról ki kerüljön be a Halhatatlanok Klubjába a Grosics Gyula és Sándor Károly halála miatt megüresedett helyekre. A jelöltek közt olimpiai bajnok cselgáncsozónk, Kovács Antal is megtalálható.


Szintén a hét első napjához tartozó hír volt, hogy szép eredményeket ért el a zalaegerszegi Fightingsport Hungary, Kick és Thai-box sportegyesület a BIH Kotor városban, 2014 November 8-án rendezett WFMC és WAKF Nemzetközi Küzdősport Bajnokságon, ahol is négy ország 25 egyesülete szerepelt, több mint 300 versenyzővel. Az egyesület hat versenyzővel vett részt a megmérettetésen és 7 arany, 2-2 ezüst és bronzéremmel tértek haza!


Ezúton gratulálunk még egyszer a szép eredményekhez!


 Kedden folytattuk aztán a múlt héten indított "A sikerek útján" sorozatunkat, melyben fiatal tehetségeket mutatunk be Nektek. Tóth László után most Szűcs Kristóf volt a főszerepben!


 Szerdán olvashattátok az előző héten megrendezett Nyílt Sport-jitsu Magyar Bajnokság eredményeit, melynek Jászberény adott otthont.


nyilt-sport-jj-5-ellenfelem


Még szintén szerdán áteveztünk kicsit a szakmaibb vizekre, és a hasizom megerősítéséről mutattunk be egy videóval kiegészített cikket, melynek -nagy örömünkre- hatalmas sikere volt!


Csütörtök este egy másik állandó rovatunk jelentkezett, melyben egy újabb csapatot mutathattunk be, akik ezúttal a Rokko Gym volt.


Ugyancsak csütörtökön írtunk arról,hogy remek gyakorlási lehetőség nyílt pénteken, a Karacs Team ugyanis közös sparringot tartott pénteken edzőtermükben, az aTerem Harcművészeti Központban.


Karatével folytattuk a hetet, pénteken az I. Hinomoto Kupáról olvashattatok beszámolót Meck Krisztina és Szilvássy Gábor jóvoltából.


Szilvassy-Gabor-2-ellenfelem


Szombaton került megrendezésre Tatabányán a Ferobox újabb gálája, mellyel kiemelten foglalkoztunk mi is. Írtunk arról is többek közt, hogy sérülés miatt sajnos Kovács Attila "Vipera" nem tudott az est főmérkőzésén harcolni, így Kelemen Balázsé lett a főmérkőzés. A gála eredményeit ma délben olvashattátok, de ITT megtehetitek újra, ha lemaradtatok róla.


Kelemen


 Szintén a tegnapi naphoz tartozó esemény volt a jelenleg is zajló Fight Night Hungary gála sajtótájékoztatója, mely után egy rövid interjút készítettünk Rehák Györggyel.


01-rehak-ellenfelem


A gála jelenleg is zajlik, mi pedig a helyszínen követjük az eseményeket, eddig nagyszerű mérkőzéseket zajlottak a ringben, a szervezés pedig kimagasló színvonalú! Természetesen beszámolónkat hamarosan olvashatjátok!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség