FNH - villáminterjú Rehák Györggyel

01-rehak-ellenfelem


A tegnapi sajtótájékoztató után szerkesztőségünk felvette a kapcsolatot Rehák Györggyel, hogy az elhangzottakkal, Antoine-val és a tervekkel kapcsolatban röviden érdeklődjünk. Érthető okokból, némi elektromossággal telített a levegő, komoly a tét és egy újabb fontos, nagyszerű lehetőség kapujában áll Habash Antoine, így mi is rövidre fogtuk, nehogy értékes időt vegyünk el a csapattól. Villáminterjúnk Rehák Györggyel!


ellenfelem.hu: - Említette, hogy másfél évet vett igénybe a meccs leszervezése. Mi volt ennek a legfőbb oka?


Rehák György: - Kerestem a lehetőségét annak, hogy Antoine Wako pro K-1 Világbajnoki övét megvédhesse hazai környezetben! Sajnos nem érkezett ezidáig kihívás, így más lehetőség után kellett néznem promoterként. A WKN egy erős, aktív, profi szervezet a küzdősport palettáján, melynek én látom el hazai képviseletét, a Magyar Kickbox Szövetséggel egyeztetve. Több mérkőzésen kipróbáltuk együttműködésünk lehetőségeit és úgy láttam, hogy a valós, munkával töltött együttműködés bizony hozhat eredményt.


e: - Edzőként hogy látja - egy ilyen kemény, csupa komolyabb, tétre menő küzdelemmel teli év után mennyi "üzemanyag", motiváció van még Antoine-ban?


RGY: - Valóban nagyon sokat mérkőzött ebben az évben (Muay Thai EB. A" kat. bronz, K-1 arany, Hurricane Fight győzelem, tucatnyi "prestige fight" győzelem idegenben), de ez a hivatása, az élete. Hogy azt csinálja, amit szeret, amiben tehetséges, sikeres és amitől boldog! Minden embernek így kellene élnie szerintem! Érdekes kis adalék, hogy például Prágában a meccse előtt nem álltak ki ellene, mert túl erősnek gondolták, ezért visszaléptek a küzdelemtől. Mozgalmasan telt az év, való igaz, de Antoine mellett ott a családja, nevelő-edzője (Viktor), támogatói, barátai, én és az egész Re-Gym is! Ez az út vezethet ma esti sikeréhez!


Antoine ellenfele, a bolgár Mitev a WKN Európa Bajnoki övének birtokosa. A címvédőt nagyon meg kell ma verni. Mitev mérkőzött már Golden Glory gálán, WMF Muay Thai Európa Bajnok is, Japánban is küzdött már. Egy 19 éves, feljövő sztár. Az öv megszerzésével komoly kapukat nyithat ki Antoine és megszerezheti a lehetőséget újabb, nagyobb dolgok és a hírnév felé. Ez a célunk! Az öv megszerzése után majd pihenhet az év hátralévő részében!


03-habash-vs-mitev-ellenfelem


e: - Előre láthatólag mikor jelentkezik jövőre leghamarabb a Fight Night Hungary?

RGY: - Jövő év tavaszára tervezzük a következő gálát!

Köszönjük az interjút és hogy időt szakított ránk és sok sikert kívánunk a ma estéhez!