Ismét Kató Mihályra emlékezik a Harcosok Klubja

Idén első alkalommal, február 27-én nyit ki a Harcosok Klubja, melyen 2016-ban is megemlékeznek a tragikusan elhunyt Kató Mihályra!

katomihaly_borito

A Harcosok Klubja Versenysorozat 21. gálájával indítja az idei évet. A gála amellett, hogy ismét emléket állít a legendás thaibox harcosnak, Kató Mihálynak, még a Mesterek csatája II. elnevezést is viseli.


A Mesterek csatáját tavaly rendezték meg először, akkor Dudok Károly és Jóni Zsolt csapott össze egy címmeccs keretében. Idén a második felvonásban Hajdú Gábor (Re-Gym) és Erdős Józses (Thaiwondo Hungary) lép majd ringbe az est főmérkőzéseként, 5x3 percben egy Muaythai „A” kategóriás Magyar bajnoki címért!


A mesterek előtt is akad majd látnivaló a küzdőtéren, erről gondoskodik majd Vidákovics Patrik és Pokorni Ádám. A Bács-Team és a Fighting Kempo két tehetsége K-1 szabályrendszerben mérkőzik majd meg egymással!



[caption width="504" id="attachment_9657" align="aligncenter"]vidakovics_romania Vidákovics Patrik (balra) ismét ringbe lép a Harcosok Klubja gáláján![/caption]

Az este további programja még természetesen formálódik az elkövetkezendő hetekben, nevezni folyamatosan lehet a muaythai [kukac] muaythai.hu címen, a szükséges adatok megadásával. Nevezési díj ezúttal sincs! Érvényes sportorvosi igazolás azonban elengedhetetlen!


A gála helyszíne az aTerem Harcművészeti Központ lesz, a további információkért pedig kövessetek minket!