Győzelemmel kezdte az évet Fábián Melinda

Ahogy azt a múlt héten már jeleztük, két sérülés után Lengyelországban talált ismét ellenfélre a friss Presztízs-díjas Fábián Melinda.

[caption id="attachment_10572" align="aligncenter" width="504"]Fábián_AFC6 Melinda és Paulina Borkowska a mérlegelésen[/caption]

A Budapest Top Team versenyzőjére az AFC 6 nevet viselő gálán a helyi Paulina Borkowska várt az elmúlt szombaton. Ahogy felvezető írásunkban is mesélte Melinda, ez a mérkőzés kiváló felvezetése lehet az évnek, melyhez jó erőben és kellő motivációval állt hozzá. Az eredmény nem is maradt el, de erről meséljen edzője, Peszlen Ferenc.


„Egy nagyon jó hangulatú, telt házas gála volt (650-700fő) 8 mérkőzéssel. A szabályrendszer ténylegesen az UFC szerinti, erre felhívták a figyelmet, hogy guardból földön engedik az „ejtő” könyököt, állásból nem, és a slamm is szabályos volt. Mi a 4. pár voltunk, Melinda ellenfele a rekordja ellenére nagyon felkészült volt, és nagyon akart is. A combrúgások nem tetszettek neki, ez már hamar kiderült, viszont itt is dolgozott a hazai pálya, egy első menetes karfeszítés is össze jöhetett volna, ha a bíró nem állítja le 20 másodperccel hamarabb a menetet. A szünetben az ellenfél stábja megbontotta a bandázst, és amint begongattak a második menetre, 1,5-2 percen keresztül elkezdték igazgatni a ragasztást, tudtuk hogy itt sem győzhetünk pontozással, de egy clinch szituációból a földre kerülvén be tudtuk fejezni a meccset egy arm triangle-el. Külön köszönet Tolnai Dávid barátomnak, kollégámnak (Independent MMA), hogy elkísért minket!”


Fabian_AFC6_eredmeny


Mi pedig mást nem tudunk hozzátenni, minthogy gratulálunk Melindának, és egy hasonlóan sikeres folytatást kívánunk az idei évre!