Kovalev vs Pascal 2 - Hidegvérrel

12321474_502995986538598_68389637082968514_n



Sergey Kovalev ezúttal sem bízta a véletlenre Jean Pascal ellen. Ahogy előre jelezte szándékait, célja Pascal karrierjének befejezése volt. Ez a szándék aztán az első ütésektől látszott is. Nézzük a részleteket!

Az előző találkozó nyolc menetét soknak ítélve Kovalev mindent megtett, hogy ezúttal ne tartson ilyen sokáig a találkozó. Gyakori sarokba szorítások, hatalmas test ütések és általánosságban véve büntető verésnek nevezhető hét menet után Freddie Roach - több menetnyi alkudozás után - maga jelezte, hogy vége.


Bedobták a törülközőt, de Pascal belátta és elfogadta Roach döntését, amivel valószínűleg komolyabb sérülésektől óvta meg egészségét a legendás edző, a Wild Card terem tulajdonosa.


A meccs után sem kímélve ellenfelét Kovalev elmondta, hogy Montrealban járkálva megfigyelte, senki sem szereti Pascalt és sokan szurkoltak neki, mondván, hogy intézze el. Szívesen ment volna még pár menetet Pascal ellen, tovább büntetve, de nem így alakult.


Adonis Stevenson is bemászott a ringbe, majd némi szóváltás után Kovalev egy kis Stevenson nevével végzett szójátékban Chickensonnak nevezte a bokszolót, utalva meggyőződésére, hogy Stevenson menekül előle. A felszabadult indulatok közepette középső ujját is Stevenson felé nyújtotta, majd egyszerűen elsétált.


A kis csetepaté jól megágyazott egy esetleges jövőbeni találkozónak. Stevenson elvileg hamarosan visszatér a szorítóba, de több, mint valószínű, hogy nem Kovalev ellen láthatják majd a rajongók újra.


Pascalt valószínűleg nem utoljára láthatták, így visszavonultatnia azért nem sikerült a hidegvérű orosznak. Ahogy Freddie Roach is mondta, Pascalnak van még jövője, csak nem Kovalev ellen...


Ez volt a Kovalev vs Pascal 2!


https://www.youtube.com/watch?v=mXybD3MoBTk?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0&autoplay=0&controls=0