Címért bokszol Kelemen Balázs

Ahogy arról az elmult napookban mi is beszámoltunk, Németországban lép ismét kötelek közé Kelemen Balázs!

[caption width="504" id="attachment_10693" align="aligncenter"]Kelemen vs Bösel Fotó: MDR[/caption]

A győri bokszoló a Felix Promotion színeiben 26. profi mérkőzésén lép ma este ringbe a németországi Halle an der Saale városában. Ellenfele a helyi Dominic Bösel lesz.


Balázs egy súlycsoporttal feljebb, félnehézsúlyban fog megmérkőzni a némettel, aki elmondta, hogy gyors ütésekkel fogja megrohamozni ellenfelét, és szerinte Balázsnak nincs esélye a győzelemre. A szokásos, egészséges önbizalommal tehát megáldották a német fiút is, akinek eddig 20-0-ás mérleg szerepel a neve mellett.


A mérkőzés és Balázs felkészülése fokozott figyelmet kapott a német média részéről. Balázshoz két napra ellátogatott az MDR televízió stábja is, hogy itt a felkészülésébe belepillanthassanak és interjú keretében a mékrőzésről kérdezzék. A róla összeállított német nyelvű anyagot ITT tekinthetitek meg. Balázs azzal kezdte mondandóját, hogy ha nem hinne a győzelemben, akkor el sem indult volna a mérkőzésre!


Németországról egyelőre őriz szép emlékeket a győri bunyós, hiszen eddigi egyetlen vereségét, ami a neve mellett áll, azt épp itt szenvedte el tavaly.


Az összecsapás tétje egyébként nem más, mint a WBO interkontinentális öve lesz, melyet most a német fiú birtokol még, de remélhetőleg induláskor már Balázs vállán díszeleg majd.