Heti összefoglaló (68.)

Ahogy telnek a napok az új évben, úgy lendül be az élet a magyar küzdősportban is. Rendezvények, díjátadók és edzőtábor mellett szakmai cikkekkel is találkozhattatok ezen a héten, ha követtetek minket. Ha lemaradtatok volna valamiről, akkor most pótolhatjátok. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a Ledényi Judo Team tavalyi évéről számoltunk be, ami igazán sikeresnek mondható, hiszen Ledényi Levente tanítványai 190 érmet gyűjtöttek ez elmúlt évben. Este Fábián Melinda idei első kihívásáról írtunk, a Budapest Top Team versenyzője Lengyelországban kezdi az évet az AFC 6 elnevezésű gálán.


Kedden a hétvége jitsus rendezvényéről írtunk nektek, Kalocsán a brazil jiu jitsu népszerűsítése érdekében egy rekordkísérlettel egybekötve 24 órás gurulást rendeztek. Este motivációs sorokat olvashattatok Joe Rogan-tól, akitől nagyon elgondolkodtató szavakat hallhattunk.


joe-rogan


Szerdán az idei első Global Grappling versenyt ajánlottuk figyelmetekben, ami egy Kesztyűs Küzdelem Csapatbajnokság lesz, Soltvadkerten. Arra tekintettel, hogy az Újévben sokan vágtak bele a sportolásba, átnéztük újra a felszerelés alapjait, ami a bokszot illetőleg szükséges lehet. Este - mondhatni az előző téma mentén haladva -  a zsákolás leggyakoribb hibáit futottuk át ismét.


Csütörtökön a hétvégi kalocsai jitsus rendezvény okán átnéztük az ujjak helyes beszalagozását, este pedig a Zen Bu Kan Kempo idei téli edzőtáborát harangoztuk be.


zbk_teliedzotabor


Pénteken vetettünk egy pillantást a judósok 2016-os versenynaptárára, mely ismét bővelkedik világeseményekben, köztük a nyári Olimpiával, ahol már 8 indulónk biztosan lesz. Este a pletykák okán, mely szerint Many Pacquiao a következő mérkőzése után visszavonul, számba vettünk nem mindennapi karrierjének fontosabb pillanatait.


Szombaton számoltunk be róla, hogy kitütették a legjobb Vas megyei sportolókat, ahol díjat kapott Seregély Gyöngyi, Dancsó Zoltán és Koszogovits Mihály is. Este írtuk, hogy két súlycsoportban is az UFC bajnoka lehet az ír Conor McGregor.


Vasárnap Deaák-Bárdos Mihály amerikai utazásáról cikkeztünk, a magyar klasszis a nehézsúlyú válogatott Robby Smith felkészülését segítette.


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség



Kövess minket az Instagram-on is!

https://www.instagram.com/p/_SZtw9wd8k/?taken-by=ellenfelemhu