Lengyelországban kezdi az évet Fábián Melinda

Ahogy nem is olyan rég olvashattatok oldalunkon Fábián Melindáról, abból az okból, hogy a Budapest Top Team versenyzője kapta az első alkalommal odaítélt Presztízs-díjat. Most azonban már Melinda következő megmérettetéséről adhatunk hírt, ami Lengyelországban lesz január elején.

[caption width="504" id="attachment_10409" align="aligncenter"]fabian Fotó: HFC[/caption]

Egészen pontosan 9-én lép majd ketrecbe Melinda az AFC 6 nevet viselő gálán, ahol az ellenfele Paulina Borkowska lesz, aki a nem túl acélos 0-2-s mérlegét próbálná Melinda ellen kozmetikázni.


Melinda - ahol az előző cikkünkben olvashattátok - két sérüléstől is hátráltatva volt az elmúlt időszakban, de az elmúlt hetekben már teljes erőbedobással készülhetett a soron következő megmérettetésre.


"Az edzéseket a sérülések ellenére sem hanyagoltam, így a súlyom és az erőnlétem rendben van, köszönhetően Kökény Csabának! A hosszú kihagyás után már nagyon várom, hogy ismét küzdhessek! Napi 2-3 tréninggel készülök a mérkőzésre, már a sparringolásoknál és a technikai elemek begyakorlása van terítéken. Ellenfelemről videót nem láttunk, de azt a lányt láttuk, aki legutóbb legyőzte. Ő sem megoldhatatlan, így nyugodtan, a saját formámra koncetrálva várom a jövő szombati megmérettetést!"


Valóban nem tűnik elsőre egy nagy falatnak Paulina Borkowska, akinek főként amatőr mérkőzései voltak, és a profik közt még nem jegyez győzelmet, de azért leírni sem szabad, az MMA egyik szépségét éppen az adja, hogy a ketrecbe mindenki egyenlő esélyekkel léphet be.


A lengyelországi mérkőzéssel kapcsolatban megkérdeztük Melinda edzőjét, Peszlen Ferencet is.


"A mérkőzést én kötöttem le, a HFC hozzájárulásával. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ha sérülés nem hátráltat, akkor folyamatosan meccsben tartsuk a srácokat, és amikor egy szakasz lezárul a srácok fejlődésében, illetve egy új nyilik akkor, egy mérkőzés legjobb visszaigazolás, hogy jó úton vagyunk. A taktika a mérkőzésre ezúttal így állt össze: élesben szeretnénk elsütni pár szituációt, amit a mérkőzésen kiszeretnénk alakítani, és akár valamelyik ilyen végigvitt sémával be is fejezni a mérkőzést. Nem fogunk rágörcsölni semmilyen előre megtervezett befejezésre. 


"A győzelmet nem akarni kell, az Csak a visszaigazolása annak hogy mindent jól csináltunk". Melinda formájával úgy érzem nem lesz gond, a 60 kg-os versenyzőink megfelelő terhelést tudnak számára biztosítani valamint, külön megköszönnénk a segítségét Melinda első számú sparring partnerének, Rákoczi Renátának (Titán Se) a segítségét."


Egyértelműen kiderült tehát, hogy Melinda  jó formában, és kellő önbizalommal indul majd neki a lengyelországi összecsapásnak, amelynek eredményéről oldalunkon be is számolunk majd Nektek. Addig is kövessetek minket!



Kövessetek minket az Instagram-on is!

https://www.instagram.com/p/-erAsNwd32/?taken-by=ellenfelemhu